detector.media
26.11.2014 20:16
Російські телеканали запускають патріотичні реаліті на виживання та шоу «Проводи в армію»
Російські телеканали запускають патріотичні реаліті на виживання та шоу «Проводи в армію»

Російські федеральні телеканали спільно з Міністерством оборони РФ готують серію військово-патріотичних програм для молоді. Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на інформацію «Коммерсанта».

 

Зокрема, канал «Росія 2» планує запустити наприкінці року реаліті-шоу «Природний відбір». Це буде гра на виживання за участю солдатів-контрактників, яка пройде на безлюдному острові. Перші чотири випуски шоу заплановані на грудень.

 

Російський «Первый канал», у свою чергу, розробив шоу «Проводи в армію в "Олімпійському"». За ідеєю авторів, це буде телетрансляція урочистих проводів призовників за участю представників Міноборони, столичного уряду і зірок естради. Захід планується влаштувати наступної весни. Проект знаходиться на стадії погодження з Міноборони, мерією Москви і пошуку спонсорів.

 

За словами радника гендиректора «Первого канала» Олександра Ільїна, схожий проект за участю каналу три роки тому пройшов в Татарстані (РФ). Однак у прес-службі телеканалу інформацію про запуск нової програми не підтвердили.

 

Нагадаємо, 15 листопада в ефірі програми «Центральное телевидение» телеканалу НТВ вийшов сюжет української журналістки Олени Солодовнікової. Донедавна вона працювала на каналі «112 Україна».. У матеріалі деякі колишні бійці батальйону звинувачують командира «Донбасу» Семена Семенченка  в буцімто покриванні мародерства, зґвалтування і розстрілів на Донеччині  неповнолітніх.

 

У своєму коментарі «Детектор медіа» Олена Солодовнікова заявила: «Мені би хотілося продовжити співпрацю з програмою «Центральне телебачення». Її керівник Вадим Такменьов - журналіст з величезним досвідом, у якого є чому повчитися».

 

«Детектор медіа»

Фото: Анатолій Жданов, «Коммерсантъ» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY