detector.media
26.11.2014 19:19
«Громадське ТБ» встановило світовий рекорд показу у прямому ефірі на YouTube
«Громадське ТБ» встановило світовий рекорд показу у прямому ефірі на YouTube

Українське телеканал «Громадське ТБ» став цього року найбільшим каналом в історії YouTube за кількістю годин, показаних у прямому ефірі. Про це повідомляє інтернет-видання AIN.ua за результатами дослідження Google, яке сьогодні, 26 листопада, компанія на презентації, присвяченій дворіччю запуску YouTube і партнерської програми в Україні.

 

Ролики телеканалу переглянули 126 млн разів, а у YouTube-каналу «Громадського ТБ» налічується 307 тисяч передплатників.

 

«Громадське ТБ» також з великим відривом лідирує в українському сегменті YouTube серед новинних ресурсів. За кількістю передплатників на другому місці йде ТСН, потім - 5 канал, телеканал Миколи Княжицького «Eспресо.TV».

 

За два роки в Україні з'явився цілий ряд цікавих проектів, які знайшли свою аудиторію не тільки серед українських, а й зарубіжних користувачів.

 

Серед дитячих каналів також намітилася четвірка лідерів переглядів українського сегменту YouTube - це «Барбоскіни», «Лунтік», «Маша і Ведмідь» і «Фіксікі».  Серед каналів, що поставляють розважальний контент на першому місці шоу «Все буду добре», за ним йдуть «The X Factor» і «СТБ онлайн». Ролики першої п'ятірки рейтингу в цілому подивилися більше 300 млн разів.


Компанія Google також представила кілька цікавих фактів про український сегмент YouTube:

-українські користувачі дивляться більше 4,4 млн. годин відео у день на YouTube, 25% з них - перегляди на мобільних пристроях і планшетах;

-кількість годин українського контенту, який дивляться кожен місяць, виросла з жовтня 2013 на 37%;

-щомісячні перегляди українських партнерів з жовтня 2013 виросли на 28%;

-з початку року доходи українських партнерів збільшилися на 22%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY