detector.media
26.11.2014 12:51
Анатолій Гриценко закликав молодих політиків-медійників оприлюднити правдиві декларації про доходи
Анатолій Гриценко закликав молодих політиків-медійників оприлюднити правдиві декларації про доходи

Голова політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко закликав новообраних народних депутатів - донедавна журналістів і громадських діячів - оприлюднити правдиві декларації про доходи. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Переглянув декларації про доходи новообраних депутатів, молодих і прогресивних - журналістів і громадських діячів. Які в статусі журналіста чи активіста РПР активно і з ризиком для життя викривали корупційні схеми урядовців Януковича, рішуче виступали за реформування влади, за її прозорість і відкритість... - пише Анатолій Гриценко. - Хлопці з дівчатами! Куди ж усе це поділося, як тільки-но вам особисто довелося заповнювати власні декларації про доходи і витрати?».

 

«Ви справді думаєте, що хтось повірить вам і отим вашим пустим деклараціям? Коли топ-журналіст, який публікується і виходить в ефірі кількох каналів, живе у Києві й активно подорожує світом - отримує, згідно вашої декларації, лише 8-10 тисяч гривень на місяць, не маючи при тому ні власного житла, ні жодного транспортного засобу?! Чи коли прес-секретар політика-мільярдера декларує зарплату 2000 гривень на місяць, у Києві?», - цікавиться пан Гриценко, не називаючи імен політиків, яких він має на увазі.

 

На його думку, не варто молодим і прогресивним діячам починати свій шлях у політиці з неправди. «Ви ж були активними учасниками й дехто з вас навіть ініціаторами Революції Гідності! Вам - вирішувати надскладні завдання!», - апелює до молодих політиків пан Гриценко.

 

На його думку, одне з ключових завдань, яке треба вирішити новим політикам - це прозорість у фінансово-бюджетній сфері, а саме прозорість на всіх рівнях, починаючи з чесного декларування власних доходів міністрів і депутатів.

 

«Тож моя вам дружня порада: перепишіть і оприлюдніть свої ПРАВДИВІ декларації! Тоді люди вам повірять і тоді вони підтримають ваші зусилля у боротьбі з корупцією. Лише тоді!», - закликав пан Гриценко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY