detector.media
24.11.2014 19:52
«Гра у класику» із Сергієм Рахманіним відтепер виходить на ZIK по понеділках у прямому ефірі
«Гра у класику» із Сергієм Рахманіним відтепер виходить на ZIK по понеділках у прямому ефірі

Із 24 листопада інтелектуально-політичне ток-шоу «Гра у класику» із Сергієм Рахманіним виходитиме в прямому ефірі телеканалу ZIK зі студії «ZIK-Київ» щопонеділка о 22:00. Про це повідомляє інтернет-видання. ZIK.

 

Раніше «Гра у класику» виходила в запису по вівторках о 23:00 (до цього - по вівторках о 22:25). Як відомо, по понеділках виходить політичне ток-шоу каналу ICTV «Свобода слова» з Андрієм Куликовим - у прямому ефірі о 21:25.

 

«Ми беремо доволі складні теми для обговорення, - пояснює автор і ведучий ток-шоу Сергій Рахманін. - Але вихід програми у прямому ефірі дисциплінує і ведучого, і гостей. Учасники програми зважують, що говорять: немає зайвих фраз, а є концентровані думки - це додає динаміки, жвавості. Прямий ефір зменшує шанси того, що розмова буде розтягнутою і нудною».

 

«Коли ми тільки планували запуск програми на ZIKу - а це мав бути проект про політику під незвичним ракурсом, - гадалося, що історичні паралелі проводитимуться з більш віддаленими діями, перспективами України, - каже Сергій Рахманін. - Але динамічна ситуація в країні зобов'язує нас прив'язувати теми ефірів до сьогодення, до подій, які відбувається уже зараз. Тож так сталося, що "Гра у классику" вийшла більш актуальною, аніж планувалося на початках. Але, думаю, глядач лише виграв від цього».

 

Гостями «Гри у класику» 24 листопада стануть кандидати у народні депутати 8-го скликання Верховної Ради України Сергій Власенко та Андрій Парубій, які у прямому ефірі аналізуватимуть, як чвари між політиками впливають на життя країни і чи не становлять вони загрози самому існуванню держави.

 

Нагадаємо, що «Гра у класику» виходить на телеканалі ZIK уже півроку - із 3 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY