detector.media
24.11.2014 16:56
25 листопада – засідання колегії Держкомтелерадіо
25 листопада – засідання колегії Держкомтелерадіо

25 листопада у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення (Хрещатик, 26) о 10.00 відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо.

 

Розглядатимуться питання:

 

1. Про стан інформаційного простору Запорізької області. Доповідач: Олександр Цегельник - начальник управління у справах преси та інформації Запорізької обласної державної адміністрації;  В'ячеслав Саричев - в. о. генерального директора Запорізької обласної державної телерадіокомпанії.

 

2. Про стан виконання Держкомтелерадіо актів і доручень Президента України та Кабінету міністрів України у сфері державної кадрової політики. Доповідач: Дмитро Кравченко - заступник голови Держкомтелерадіо.

 

3. Про хід створення Суспільного телебачення і радіомовлення.  Доповідач: Зурабі Аласанія - генеральний директор Національної телекомпанії України.

 

4. Про тематику наукових робіт у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності, фінансову підтримку розвитку наукової інфраструктури на 2015 рік. Доповідач: Лідія Чмель - заступник директора департаменту видавничої справи і преси - начальник відділу формування і реалізації програми «Українська книга». Співдоповідач: Сергій Абрамов  - директор департаменту телебачення і радіомовлення. 

 

5. Про перелік фестивалів теле- і радіопрограм на 2015 рік, засновником (співзасновником, співорганізатором) яких є Держкомтелерадіо.  Доповідач: Сергій Абрамов  - директор департаменту телебачення і радіомовлення.

 

6. Різне. Про нагородження працівників інформаційної та видавничої сфер України. Доповідач: Дмитро Кравченко - заступник голови Держкомтелерадіо.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.(044) 278- 83-52.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY