detector.media
24.11.2014 15:14
25 листопада – майстер-клас «Програмні рішення (софт) для планування і бюджетування кінопроцесу. Платні і безкоштовні»
25 листопада – майстер-клас «Програмні рішення (софт) для планування і бюджетування кінопроцесу. Платні і безкоштовні»

У вівторок, 25 листопада, відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Start у межах освітнього проекту «Film.ua Факультет» на тему «Програмні рішення (софт) для планування і бюджетування кінопроцесу. Платні і безкоштовні».

 

Майстер-клас відбудеться з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, Вхід №2, кіностудія Film.ua.

 

Під час майстер-класу будуть обговорюватися такі питання:

Експертом виступить виконавчий продюсер Film.ua Production Сергій Демідов. Він займається організацією кінопроцесу з 2006 року. Серед його заслуг не тільки успішні проекти, які регулярно потрапляють у топ-рейтинги каналів, але і зразкова організація і менеджмент великих знімальних груп, у тому числі декількох проектів одночасно. Вибрана фільмографія: «Пастка», «Жіночий лікар -1,2», «Особиста справа», «Легковажна жінка», «Сусіди», «Дорога в порожнечу» та ін.

 

«Попри те, що на ринку вже існує досить багато зручних, цікавих рішень, на жаль, в Україні в кіноіндустрії надзвичайно рідко використовують спеціалізовані програми. Однак процес виробництва вже зараз вимагає більш сучасного підходу, можливості швидко реагувати та приймати рішення віддалено, відображати фактичний стан проекту у динаміці, зручно структурувати й аналізувати інформацію. Я буду радий поділитися своїм особистим досвідом», - каже Сергій Демідов.

 

Майстер-клас безкоштовний. Попередня реєстрація є обов'язковою.

 

З повною програмою майстер-класів Skill Bill можна ознайомитися тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY