detector.media
24.11.2014 11:02
Читачі «Детектор медіа» повідомили, що канал «Россия 1» титрував як українського дипломата проросійського журналіста з Криму
Читачі «Детектор медіа» повідомили, що канал «Россия 1» титрував як українського дипломата проросійського журналіста з Криму

Читачка «Детектор медіа» повідомила, що російський телеканал «Россия 1» використав прізвище колишнього заступника глави МЗС України Андрія Веселовського у сюжеті де йшлося про «жахи Євромайдану», аби титрувати у своєму сюжеті Сергія Веселовського, проросійського журналіста з Криму. Про це вона повідомила у Facebook «Детектор медіа».

 

«Сергій Веселовський, ультрапророссийский крымский журналист и интернет-тролль. Його поява на "России 24" цілком зрозуміла. Він є на ФБ, але у мене він давно забанений за сміття і спам, тому посилання не можу дати», - написала читачка ТК.

 

Неправильне титрування на каналі «Россия 1» підтвердив і сам Сергій Веселовський у своєму Facebook, де він виступає під ніком «Михалыч Таврический». «Детектор медіа» наводить його запис без змін: «Перед пацанами как-то неудобно получилось. Ходи теперь, объясняй всем и каждому, что не служил в МИДе Украины при президенте Ющенке...А ведь звонят со вчера, подъ**бывают».

 

 Російський телеканал назвав проросійського журналіста з Криму екс-заступником глави українського МЗС

 

Нагадаємо,у сюжеті програми «Вести недели с Дмитрием Киселевым»  на телеканалі «Россия 1» особа, що давала коментар щодо подій в Україні російському журналісту, була титрована як «заступник міністра закордонних справ України у 2005-2008 роках Андрій Веселовський».

 

Андрій Веселовський дійсно працював у МЗС України, але особа, представлена на російському ТБ, не є українським дипломатом, стверджує «Українська правда» і наводить скрін відео програми на каналі «Россия 1» і спражнє фото українського дипломата.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY