detector.media
22.11.2014 18:56
У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова
У Москві пройшов мітинг на підтримку свободи слова

Декілька сотень москвичів зібрав мітинг на підтримку свободи слова, повідомляє власний кореспондент УНІАН у РФ. Місце проведеня акції було оточене металевою огорожею. Також тут  встановили металошукачі.

 

Акція пройшла під гаслами: «Свободу слову!», «Руки геть від «Эха Москвы»!», «Ні цензурі!». Її учасники  виступили з плакатами «Не буде свободи - буде Майдан», «Мені потрібна не прилизана інформація», «Путін дав відмашку: інакомислення в шарашку», «Ми проживемо без гречки і плову. Не чіпайте свободи слова». На знак протесту вони затуляли  роти аркушами білого паперу, що символізує відсутність свободи ЗМІ в РФ.

 

«Захід проводиться на захист свободи слова, проти тиску на ЗМІ, журналістів, проти цензури і зачистки інформаційного простору, проти брехливої державної пропаганди, що розпалює ненависть і ворожнечу», - зазначили організатори акціїв.

 

За словами ініціаторів зібрання, приводом для проведення мітингу послужило зростаня тиску з боку влади на незалежні ЗМІ та журналістів, блогосферу, численні факти переслідування за переконання, розв'язана цинічна і брехлива пропагандистська кампанія проти України, її братського народу, країн Заходу, демократичних прав і свобод.

 

Перед проведенням акції організатори узгодили її з мерією Москви.

 

На акцію прийшли також провокатори з радянськими прапорами, які роздавали газету «Новороссия» від 19 вересня. Частина цієї групи була затримана московською поліцією.

«Детектор медіа»

Фото - http://www.unian.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY