detector.media
21.11.2014 14:22
Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм
Оксана Байрак і Film.ua знімають новий 4-серійний фільм

Режисер Оксана Байрак і кінокомпанія Film.ua розпочинають зйомки нового 4-серійного фільму-мелодрами під робочою назвою «Обраниця» («Избранница»). Це буде вже 24-та стрічка у фільмографії режисерки. Про це повідомляє піар-служба Оксани Байрак.

 

«Це буде і драма, і трилер, і детектив одночасно. Історія жінки, яка пережила раптову зраду коханої людини - це тільки верхівка айсберга», - розповіла режисерка.

 

Генеральні продюсери проекту - Віктор Мирський (Film.ua) та Оксана Байрак.

 

Головні ролі виконають актори Максим Павлов і Катерина Малікова. У стрічці також дебютує 14-річний Григорій Верник - син актора Ігоря Верника. У кадрі з'явиться і сама режисерка - і не просто в епізоді, а в повноцінній ролі.

 

Зйомки стартують 24 листопада. Першу сцену зніматимуть на одній з трамвайних зупинок у Пущі-Водиці в Києві, об 11:00. Чотири дні зніматимуть у Києві, після чого знімальна група на місяць вирушить у Грузію, в Батумі.

 

Раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський розповів, що Film.ua Group розраховує цього року запустити нові проекти Оксани Байрак. «Зараз Оксана завершує допрацьовувати сценарій, і є шанс, що встигнемо зняти до Нового року», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY