detector.media
21.11.2014 12:54
У річницю Революції Гідності ОДТРК «Лтава» покаже фільм про полтавців-героїв Небесної Сотні
У річницю Революції Гідності ОДТРК «Лтава» покаже фільм  про полтавців-героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 21 листопада, у річницю революції гідності ОДТРК «Лтава» покаже фільм про Героїв Небесної Сотні з циклу «Поборники незалежності» присвячена полтавцям, героям Небесної Сотні Ігорю Сердюку та Андрію Черненко. Про це повідомляє прес-служба ОДТРК.

 

Нагадаємо, цього року «Лтава» започаткувала цикл «Поборники незалежності. Полтавщина», який передбачає створення коротких документальних фільмів про борців за свободу України - уродженців Полтавського краю.

 

«Сьогодні ми маємо згадати тих, хто віддав життя на Майдані за те, щоб ми з вами жили. Тому протягом дня в нашому ефірі буде розміщено фільм «Поборники незалежності», а також кліпи-реквієми та пісні Майдану. Щоб нагадати всім землякам про тих, хто творив Революцію Гідності», - зазначив генеральний директор ОДТРК «Лтава» Євген Лопушинський.

 

Перший блок, присвячений подіям революції гідності вийшов у ранковому ефірі каналу «Лтава» в програмі «Ранок на «Лтаві». Другий планується о 15.00, третій - о 18.25.

 

Стрічку з циклу «Поборники незалежності» покажуть на великому екрані біля Полтавської облдержадміністрації, де з 16.00 відбуватиметься відзначення Дня свободи і річниці Революції Гідності.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY