detector.media
21.11.2014 12:30
Держкомтелерадіо проводить конкурс на посаду керівника Хмельницької ОДТРК
Держкомтелерадіо проводить конкурс на посаду керівника Хмельницької ОДТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду генерального директора Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії «Поділля-центр». Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Заяви прийматимуться протягом 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення. Конкурс відбуватиметься в кілька етапів у Києві. Вимоги до претендентів - громадянство України, володіння державною мовою, повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст).

 

На підтвердження цих та інших даних претенденти мають надати конкурсній комісії низку документів. Не допускатимуться до участі в конкурсі ті претенденти, які нададуть не всі документи, не мають повної вищої освіти за відповідною спеціальністю та досвіду успішної роботи, а також ті, хто має не зняту або не погашену в установленому законом порядку судимість, заборону обіймати відповідні посади або займатися певними видами діяльності та в інших випадках передбачених законодавством.

 

Повністю з умовами конкурсу та переліком необхідних документів можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо.

 

Нагадаємо, Генеральним директором Запорізької обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) стане редактор ТРК «Соціальна країна» Сергій Тихонов. Конкурсна комісія Держкомтелерадіо визначилась з переможцем відбору, який тривав більше місяця і проходив у кілька етапів. Укладання контракту з Сергієм Тихоновим та призначення його на посаду відбудеться після погодження його кандидатури в Запорізькій ОДА.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY