detector.media
«Телекритика»
24.11.2014 14:05
Завершився чат з Іриною Соломко
Завершився чат з Іриною Соломко
Тема - «Розширення власного мовлення телеканалу ICTV: виробництво документальних спецпроектів»

24 листопада о 14.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю автора і шеф-редактора спецпроекту каналу ICTV «Братство Червоного Хреста» Ірини Соломко на тему: «Розширення власного мовлення телеканалу ICTV: виробництво документальних спецпроектів».

 

До обговорення пропонувалися питання: особливості створення документального спецпроекту про військових лікарів «Братство Червоного Хреста»; труднощі зйомок у зоні військового конфлікту та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Ірина Соломко закінчила Інститут журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка (диплом магістра);  Українську школу політичних студій.

 

З серпня 2013 року - шеф-редактор департаменту спеціальних проектів, телеканалу ICTV, за сумісництвом - кореспондентка «Громадського радіо».

 

З 2010 по 2013 рік працювала оглядачем журналу «Корреспондент»; з 2008-го по січень 2010-го - редактор відділу новин Всеукраїнської газети «Сегодня»; з січня 2007 по червень 2008-го - політичний оглядач Всеукраїнської газети «Сегодня»; з березня 2002 року по січень 2007-го ­­- журналіст тижневику «Корреспондент»; з жовтня по березень 2002-го - журналіст щотижневика «CN-Столичные новости»; з січня  по серпень 2001 року - стажувалася на телеканалі «Інтер».

 

Випускниця програми з економічної журналістики ImpactMedia. 

Восени 2012-го - учасниця International Visitor Leadership Program, міжнародної програми Державного департаменту США, тема: U.S. Elections and Political System: Background for Journalists.

 

Влітку 2011-го - пройшла навчання в Шостому літньому університеті демократії у Страсбурзі.

 

Влітку 2010-го отримала стипендію та пройшла навчання в Centre for Investigative Journalism Summer School City University London.

 

Восени 2008-го була відібрана Представництвом Європейського Союзу в Україні для участі в програмі European Neighbourhood Journalism Network, пройшла п'ять майстерень - в Алжирі, Німеччині та Ізраїлі, на Кіпрі та у Португалії.

 

У січні 2007-го пройшла відбір та стала учасницею програми EUVP (Програма візитів Європейського Союзу).

 

Серед творчого доробку інтерв'ю з Юрієм Іванющенком, Тоні Блером, Полом Кругманом, Владом Філатом, Сергієм Льовочкіним, Аланом Дершовіцем, Мішелем Платіні, Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком та іншими впливовими і відомими персоналіями як України, так і світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY