detector.media
19.11.2014 16:17
«Укрінформ» започатковує прес-клуб «Дипломати без краваток»
«Укрінформ» започатковує прес-клуб «Дипломати без краваток»

Інформаційне агентство «Укрінформ» започатковує прес-клуб «Дипломати без карваток». Про це йдеться в повідомленні агенції.

 

Формат роботи клубу - гість-дипломат, який приймає запрошення, зустрічається за «круглим столом» з журналістами «Укрінформу» та інших видань. Зустріч починається з монологу гостя, продовжується запитаннями, на які гість відповідає з максимальною відвертістю. Запитання можуть стосуватися як політики та дипломатії, так і інших сфер життя, включаючи особисте. За підсумками засідання журналісти визначають, наскільки гість, на їхню думку, був відвертим та небанальним.

 

«Місія "Укрінформу" - запросити цікавих гостей та забезпечити модерування зустрічі. Місія журналістів - підтримувати змістовну розмову, направляючи, коригуючи чи провокуючи її своїми запитаннями», - зауважують в агентстві.

 

У прес-клубі дозволяється запитувати про все, окрім державних та глибоко особистих таємниць, знімати, записувати, дискутувати та пропонувати контрверсії в рамках регламенту.

 

При цьому обстановка передбачається максимально неформальна. Запрошені гості за власним бажанням можуть сприяти цій обстановці фото чи відеоматеріалами, мистецькими, кулінарними чи іншими «родзинками».

 

Перше засідання прес-клубу відбудеться 20 листопада о 18:30. Першим гостем стане Надзвичайний та Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба.

 

Зустріч модеруватимуть Олександр Харченко та Світлана Глушенок.

 

Акредитація та всі питання, пов'язані з засіданням клубу - за тел. 279-22-42, 050 463 88 84, або електронною поштою - karma@ukrinform.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY