detector.media
19.11.2014 16:03
Путін розкритикував російські серіали як «не дуже хороші» і закликав знімати про історію і культуру
Путін розкритикував російські серіали як «не дуже хороші» і закликав знімати про історію і культуру

Президент Росії Володимир Путін вважає, що російські серіали мають не дуже високий рівень. Про це він сказав сьогодні, 19 листопада, на форумі Загальноросійського народного фронту, повідомляє російське інтернет-видання Lenta.ru.

 

«Зараз серіали - є щось трохи краще, щось гірше, але в цілому поки рівень, на мій погляд, не дуже хороший», - заявив президент РФ.

 

Володимир Путін вважає, що вітчизняні серіали не набагато краще латиноамериканських. «Хоча там у них завжди якась страшна, божевільна любов, а у нас одні детективи. Був ось детектив, який колись Станіслав Сергійович [Говорухін] нам всім подарував, - "Місце зустрічі змінити не можна". Це, знаєте, дійсно, незважаючи на те, що жанр простий, зроблено майстерно», - сказав він.

 

Проте він зазначив, що в Росії вже з'являються цікаві проекти про історію та культуру. «Але маловато поки. Сподіваюся, буде розширюватися цей набір, який колеги будуть пропонувати нашим громадянам», - поскаржився пан Путін.

 

Нагадаємо, генеральный продюсер кінокомпанії Film.ua Group заявив в інтерв'ю «Детектор медіа», що «поки в нас буде найменша можливість - ми будемо знімати на два ринки (український і російський - ТК). Зламати легко, складно потім знову будувати на уламках».

 

За його даними, найрейтинговішим серіалом минулого року в Росії стала стрічка «Нюхач» Film.ua, кращим серіалом першого півріччя поточного року в РФ став український серіал «Пізніше каяття», одним з найбільш рейтингових серіалів цього року на російськомуТБ став «Будинок з ліліями» виробництва Film.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY