detector.media
19.11.2014 11:51
20 листопада – майстер-клас, присвячений плануванню бюджету на візуальні ефекти
20 листопада – майстер-клас, присвячений плануванню бюджету на візуальні ефекти

У четвер, 20 листопада, відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Pro у межах освітнього проекту «Film.ua Факультет» на тему «Бюджетування візуальних ефектів і комп'ютерної графіки».

 

Захід відбудеться з 19:00 до 21:00, за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2.

 

Майстер-клас розрахований на всіх зацікавлених, передусім на продюсерів, режисерів, операторів і майбутніх VFX-супервайзерів.

 

Під час майстер-класу буде обговорюватися, коли і як формується бюджет постпродакшну; ціноутворення на послуги з виробництва візуальних ефектів; співпраця продюсера, режисера і VFX-департаменту; правильне планування кінопроцесу з точки зору творців комп'ютерної графіки і візуальних ефектів. У якості експерта виступить директор компанії Postmodern Digital, Єгор Борщевський.

 

«Підхід до формування бюджету значною мірою залежить від ідеї, яка закладається в проект, а не від вибору компанії-підрядника. Виходячи з ідеї, формується мета. У свою чергу, мета визначає час і ресурси, необхідні для її досягнення. В даному випадку проявляється прямо пропорційна залежність - чим більша мета, тим більше необхідно часу і ресурсів. Грубо кажучи, "Володаря перснів" за $ 100 тис. не зробиш», - коментує пан Борщевський.

 

Основні пункти програми майстер-класу:

- Основні складові проекту. Ресурси. Час. Бюджет.

- Проблеми індустрії. Єдність і боротьба суперечностей - Творча група проти Продюсера.

- Від лімітів до бюджетів. Основні часові етапи формування бюджету.

- Експлуатація ентузіазму. Входження в проект.

- Від загального до конкретного. Формування естимаціі.

- Програмне забезпечення для бюджетування. Формат кошторису.

- Баланс проекту. Що робити, якщо хочеться, але не можеться.

 

Єгор Борщевський - директор компанії Postmodern Digital, Україна. У комп'ютерній графіці працює понад 10 років. Продюсер візуальних ефектів більш ніж 30 проектів («Метелики», «Син батька народів», «Полярний рейс»). Автор семінарів з управління та бюджетування творчих проектів. Наразі своїм основним завданням ставить розвиток VFX-індустрії в Україні і формування культури менеджменту творчих проектів, пов'язаних з виробництвом комп'ютерної графіки і візуальних ефектів для кіно- і телефільмів.

 

Участь у майстер-класі коштує 150 грн. Попередня реєстрація обов'язкова.

 

З повною програмою майстер-класів Skill Bill можна ознайомитися тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY