detector.media
18.11.2014 11:09
За вісім місяців у Криму перереєструвались згідно російського законодавства тільки 83 ЗМІ
За вісім місяців у Криму перереєструвались згідно російського законодавства тільки 83 ЗМІ

На початок листопада в анексованих Криму і місті Севастополі перереєстровані згідно законодавства РФ лише 83 ЗМІ. Про це повідомляє інтернет-видання «Крым.Реалии» з посиланням на заступника керівника управління Роскомнагляду по Криму і Севастополю Віктора Гаркавенка.

 

За його інформацією, за минулий тиждень Роскомнагляд зареєстрував 14 засобів масової інформації. При цьому в українських органах на півострові було зареєстровано 3121 ЗМІ. 

 

Нагадаємо, у листопаді Державна дума РФ ухвалила в першому читанні два законопроекти про особливості правового регулювання відносин у галузі засобів масової інформації в Криму. Проекти законів, внесені групою депутатів, допускають до 1 квітня 2015 року поширення ЗМІ в анексованому Криму і Севастополі, включаючи здійснення телерадіомовлення, на підставі свідоцтв про реєстрацію ЗМІ та ліцензій на теле- і радіомовлення, виданих державними органами України.

 

На початку квітня стало відомо, що всім українським і кримським ЗМІ, що здійснюють свою діяльність на території Криму, до кінця року необхідно перереєструватися у відповідності до чинного законодавства Російської Федерації. Водночас керівник управління Роскомнагляду в Криму та Севастополі Сергій Худолей заявив, що у Криму після перереєстрації залишиться близько 250 засобів масової інформації із понад 3 тисяч, зареєстрованих до анексії Криму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY