detector.media
17.11.2014 13:32
Hearst Shkulev Ukraine придбав ліцензію на журнал «Cosmopolitan Україна» у видавничого дому Sanoma Media Ukraine
Hearst Shkulev Ukraine придбав ліцензію на журнал «Cosmopolitan Україна» у видавничого дому Sanoma Media Ukraine

Видавничий дім Hearst Shkulev Ukraine («Херст Шкулєв Україна») придбав ліцензію на журнал «Cosmopolitan Україна» і сайт cosmo.com.ua у видавничого дому Sanoma Media Ukraine. Про це повідомляє прес-служба російського ВД «Херст Шкулєв».

 

Раніше «Cosmopolitan Україна» належав до групи видань Sanoma Media Ukraine. 16 листопада стало відомо, що група закриває усі свої друковані видання в Україні (Esquire Україна, National Geographic, Harper's Bazaar, «Домашний очаг» і Men's Health), а «Cosmopolitan Україна» перейде під управління видавничого дому «Херст Шкулєв Україна», що випускає також глянцеві журнали Elle і Maxim.

 

Рішення про закриття Sanoma Media Ukraine викликано кризовим станом ринку друкованої преси в Україні та фінансовими міркуваннями фінської компанії Sanoma.

 

Прес-служба «Херст Шкулєв Україна» зазначає, що вони розпочнуть випускати журнал «Cosmopolitan Україна» з лютневого номера. Онлайн-проект cosmo.com.ua передадуть видавничому дому в грудні цього року. На посаді головного редактора «Cosmopolitan  Україна» залишиться Анна Баздрева.

 

«Cosmopolitan є брендом, що займає лідируючі позиції як у світі, так і в Україні. Придбання ліцензії на видання Cosmopolitan повністю відповідає стратегічному напрямку розвитку компанії і дозволить закріпити лідируючі позиції нашої компанії в сегменті глянсових видань», - коментує генеральний директор «Херст Шкулєв Україна» Сергій Мірошниченко.

 

Анна Баздрева нагадує, що понад 60 версій Cosmopolitan по всьому світу належать компанії «Херст». «Ми вдячні за довіру нашій команді, підтримку і віру у світле майбутнє країни. Від імені журналу можу сказати, що ми зі свого боку зробимо все можливе, щоб і далі радувати і надихати українського читача», - говорить головний редактор.

 

Нагадаємо, минулого року  Видавничий дім Sanoma Media Ukraine закрив два журнали - жіночий глянець Sensa і щомісячник про дизайн інтер'єрів Casaviva - через падіння ринку преси.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY