detector.media
17.11.2014 13:02
На «Радіо Київ - 98 FM» пройде радіомарафон на честь річниці Євромайдану
На «Радіо Київ - 98 FM» пройде радіомарафон на честь річниці Євромайдану

«Радіо Київ - 98 FM» проведе 21 листопада проведе в ефірі радіомарафон «Як кожен з нас пережив революцію та прийшов до свого Майдану». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

 

Марафон виходитиме в ефірі з 08.00 до 20.00.

 

«Ми будемо з вами відвертими. Наші гості - щирими. Все як було на Майдані - від першої запаленої свічки до останнього промовця-священика. Разом з нами - ведучі та громадські активісти Євромайдану: Мустафа Найєм, Євген Нищук, Роман Липинський, Андрій Парубій, козак Гаврилюк, очільник Правого Сектору Дмитро Ярош та ін. Разом з нами - співаки та поети, які підтримували бойовий дух мітингувальників. Пригадаємо, що у той час, коли активісти тримали оборону барикад, на Майдані Незалежності виступала співачка Руслана. "Ми прагнемо змін!" - вигукували хлопці з гурту "С.К.А.Й." просто неба. Дехто складав революційну поезію, яку підхоплював Майдан. Разом з нами - священики, медики, студенти, волонтери, родичі загиблих героїв», - анонсує радіостанція.

 

Водночас під час радіомарафону буде поставлено питання, чи виправдані були жертви Євромайдану. «Чуємо "Пливе кача" і підступають сльози. Це не можна ні забути, ні пробачити», - зазначає прес-служба радіо.

 

 

Нагадаємо,  11 листопада в Лондоні відбулася церемонія нагородження переможців міжнародного конкурсу Lovie Awards. Журналіст «Радіо Свобода» Андрій Дубчак отримав приз у номінації «Інтернет-відео» за відео з «ялинки» на Майдані.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY