detector.media
17.11.2014 13:05
Голова Донецької ОДА доручив посилити сигнал українських каналів на Донбасі
Голова Донецької ОДА доручив посилити сигнал українських каналів на Донбасі

На території Донецької області необхідно якомога скоріше відновити мовлення українських телеканалів. Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко, який 15 листопада відвідав Красноармійську радіотелевізійну станцію (РТС), що ретранслює українські телевізійні канали і радіостанції, повідомляє Управління інформаційної політики і з питань преси Донецької ОДА.

 

«Для того, щоб люди могли отримувати об'єктивну інформацію про події, нам потрібно якомога скоріше відновити мовлення українських телеканалів на території всієї Донецької області», - сказав губернатор під час відвідування Красноармійської РТС.

 

Губернатор доручив найближчими днями надати пропозиції з посилання сигналу ретранслятора, щоб мешканці Донецька і прилеглих територій могли дивитися українське телебачення.

 

Нагадаємо, за даними Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, станом на початок жовтня на більшій частині Донецької та Луганської областей у населення була можливість дивитися в ефірі українські канали. Російські канали здійснювали ефірне мовлення на частотах українських каналів у Донецьку (в радіусі 70 кілометрів), Луганську (в радіусі 30 кілометрів) і Ровеньках.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - news24ua.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY