detector.media
15.11.2014 14:11
До 1 грудня можна подавати заявки на участь в Українській миротворчій школі
До 1 грудня можна подавати заявки на участь в Українській миротворчій школі
Заняття пройдуть з 11 по 14 грудня 2014 року у Бережанах на Тернопільщині

З 11 по 14 грудня 2014 року у Бережанах на Тернопільщині за підтримки Посольства Великобританії в Україні пройдуть заняття Української миротворчої школи. Про це повідомляють організатори Школи - «Центр близькосхідних Досліджень»,  інфоцентр «Майдан Моніторинг»,  польська громадська організація Stowaryszenie 4 Czerwca та фонд «Європа XXI».

 

Викладачі з України та Польщі розкажуть про:

 

Після завершення журналістської Школи у Бережанах її слухачі та слухачки співпрацюватимуть з випускниками та випускницями першої Української миротворчої школи у Харкові. Вони долучаться до робочих груп, які працюватимуть з конфліктами, а пізніше матимуть можливість взяти участь в поїздках миротворців і миротвориць у прикордонні регіони України.

 

Перевага надаватиметься учасникам і учасницям з Волині, Херсонщини, Донецької та Луганської області (де б вони не мешкали на даний час), територій України, які межують з Придністров'ям, тимчасово переміщеним особам з Криму. Можлива участь людей з інших регіонів, які готові працювати в пріоритетних регіонах - Волині, Херсонщині, вільних територіях Донецької та Луганської областей, прикордонних територіях з Придністров'ям.

 

Для участі в школі до 1 грудня 2014 року потрібно надіслати відомості про себе та приклади своїх робіт у ЗМІ у будь-яких жанрах на тему соціально-політичних конфліктів. Також необхідно зазначити, чому претендент бажає взяти участь у цій школі.

 

Надсилати приклади робіт, інформацію про себе та мотиваційного листа слід на gkpora@gmail.com . Тема листа: Ukrainianpeace building school for journalists, application.

 

Всі витрати (проживання, харчування, переїзди)повністю оплачують організатори школи.

 

За додатковою інформацією звертатися:

Галина Усатенко
067 4466053; 050 4695913
galyna.usatenko@gmail.com

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY