detector.media
13.11.2014 12:59
У так званому «Кримському федеральному університеті» не будуть створювати факультет журналістики

Створювати окремий факультет журналістики в Таврійському національному університеті ім. Вернадського, на базі якого російська окупаційна влада в Криму заснувала так званий Кримський федеральний університет (КФУ) ім. Вернадського, поки не планують. Про це повідомляє інтернет-видання «Журдом».

 

Про це в ході «круглого столу» заявила декан факультету слов'янської філології та журналістики Таврійського національного університету ім. Вернадського Галина Богданович.

 

Пані Богданович зазначила, що на сьогоднішній день на її факультеті навчається 1200 студентів-журналістів, які складають чверть від загальної кількості студентів факультету. Крім цього, там існують ще три спеціальності - «російська мова і література», «переклад», а також «українська мова та література».

 

«Говорити про окремий факультет з цієї точки зору, напевно, поки неправомірно. Якщо будуть потреби відповідного порядку - це все треба вивчати», - сказала декан.

 

За її словами, факультет готовий збільшити кількість студентів-журналістів у разі потреби.

 

Як повідомляло інформаційне агентство «Кримедіа», 10 листопада Міністерство внутрішньої політики, інформації та зв'язку Республіки Крим виступило з ініціативою створення факультету журналістики у Кримському федеральному університеті (КФУ) ім. Вернадського.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY