detector.media
11.11.2014 12:08
Телеведуча Яніна Соколова виступить продюсером стрічки про Україну із залученням фінансування з Грузії
Телеведуча Яніна Соколова виступить продюсером стрічки про Україну із залученням фінансування з Грузії

Яніна Соколова, автор і ведуча програми «Кіно з Яніною Соколовою», що виходить на 5-му каналі, виступить продюсером ігрової стрічки про події в Україні. Про це пані Соколова розповіла в інтерв'ю «Телекритиці».

 

За її словами, ініціатором проекту виступив громадянин Грузії, який є міністром з уряду екс-президента Михайла Саакашвілі.

 

Зараз, за словами Яніни Соколової, формується концепція проекту. «Це має бути ігровий фільм про українську зиму 2013-2014 років, революцію, а потім і військові події, про людей, біль, гордість, зміни», - каже телеведуча й актриса. Сама вона виступить у цьому проекті продюсером із творчих і кадрових питань.

 

За задумом, фільм має створюватися у копродукції. До виробництва буде залучено кошти з Грузії.

 

Ще однією особливістю проекту стане те, що він створюватиметься на основі сценарію, щодо якого пані Соколова оголошує конкурс. «Найкращий сценарій буде екранізовано, а його автор отримає гонорар», - розповіла Яніна Соколова.

 

Рішення щодо сценарію прийматиме комісія, до якої Яніна Соколова насамперед хоче запросити представників компанії «Артхаус трафік», кінорежисерів Мирослава Слабошпицького й Ахтема Сейтаблаєва, «інших кінематографістів, які мають досвід створення якісних кінотворів».

 

Інтерв'ю з Яніною Соколовою невдовзі читайте на «Телекритиці».

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою 5-го каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY