detector.media
10.11.2014 18:59
«Громадське ТБ» замінило Мустафу Найєма в програмній раді Кірою Толстяковою
«Громадське ТБ» замінило Мустафу Найєма в програмній раді Кірою Толстяковою

Громадська організація «Громадське телебачення» вивела зі складу своєї програмної ради Мустафу Найєма, який став народним депутатом. Відповідне рішення було прийнято на загальних зборах редакційної ради «Громадського ТБ» 10 листопада.

 

Цю інформацію оприлюднив у Facebook генеральний директор Національної телекомпанії України і член програмної ради «Громадського ТБ» Зураб Аласанія, «Детектор медіа» це підтвердив голова ГО «Громадське ТБ» Роман Скрипін.

 

При цьому Мустафа Найєм залишиться членом громадської організації «Громадське телебачення».

 

Водночас загальні збори вирішили залишити Зураба Аласанію членом програмної ради. «Вирішили, що маю залишитися в програмній раді, конфлікту інтересів між Громадським і Суспільним не виявлено», - повідомив пан Аласанія.

 

До громадської організації було прийнято кількох нових членів - Настю Станко, Іллю Безкоровайного та Кіру Толстякову. Про це повідомив Роман Скрипін.

 

До програмної ради замість Мустафи Найєма було включено Кіру Толстякову, яка раніше замінила пана Найєма на посаді шеф-редактора «Громадського ТБ». Також до програмної ради було включено журналістку Настю Станко.

 

Відтепер до складу програмної ради ГО «Громадське ТБ» входять дев'ять осіб.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY