detector.media
07.11.2014 19:52
У Криму «самооборона» виштовхувала журналіста із прес-конференції
У Криму «самооборона» виштовхувала журналіста із прес-конференції

6 листопада в Сімферополі, у прес-центрі інформаційного агентства «Кримінформ», наближеного до самопроголошеної кримської влади, представники так званої «самооборони» виштовхали із зали журналіста російського інформаційного агентства ТАСС Олексія Коновалова. Про це повідомило видання «Аргументы недели - Крым».

 

Сайту «Крим.Реалії» стало відомо, що інцидент стався під час прес-конференції, присвяченій підприємству «Кримхліб», яке самопроголошена кримська влада підозрює в порушенні податкового законодавства й перерахуванні грошей на материкову Україну.

 

Згодом журналісту все-таки вдалося потрапити до прес-центру, повідомило «АН-Крым».

 

Як з'ясувалося, причиною конфлікту стала відсутність місць у залі, оскільки крім журналістів крісла займали працівники ПАТ «Кримхліб» і представники «самооборони».

 

Коли пан Коновалов спробував зайняти місце поруч з одним з них, йому відповіли, що воно зайняте «ополченцями». Журналіст висловив обурення тим, що прес-конференція проводиться для журналістів, яким ніде сісти. У відповідь на це «само оборонець» сказав: «Давай вийдемо» і виштовхав журналіста із залу. Але згодом сутичку вдалося залагодити, і пан Коновалов продовжив свою роботу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY