detector.media
07.11.2014 13:44
Ukraine Today розширює свою присутність в Італії
Ukraine Today розширює свою присутність в Італії

Український канал іномовлення Ukraine Today групи «1+1 медіа» уклав ліцензійний договір з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. З 7 листопада телеканал буде доступний для понад 2 млн абонентів Tivusat в Італії. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

«Ця співпраця є одним з успішних кроків стратегії розвитку нашого каналу, яка передбачає охоплення максимальної аудиторії глядачів у Європі, зокрема і в Італії», - вважає генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Ukraine Today - міжнародний інформаційний телеканал, який веде цілодобове мовлення англійською мовою. Висвітлює європейські та міжнародні новини з перспективи східноєвропейського регіону - України, Польщі, країн Балтії тощо. Головний офіс Ukraine Today знаходиться в Києві. У створенні контенту беруть участь громадяни Великої Британії, Канади, США та кореспонденти з Європи та Північної Америки.

 

Tivusat - створена 2008 року перша італійська платформа супутникового цифрового телебачення, надає безкоштовний доступ до національних та міжнародних телеканалів на всій території Італії.

 

Нагадаємо, група «1+1 медіа» запустила міжнародний новинний телеканал Ukraine Today у тестовому режимі мовлення 11 серпня. Повноцінна робота каналу розпочалася 24 серпня.

 

У вересні Ukraine Today запустив мобільні додатки для систем Android та iOS.

 

У жовтні Ukraine Today запустив оновлену версію сайту і конвергентний ньюзрум.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY