detector.media
06.11.2014 17:31
НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів
НТКУ з нагоди телевізійних свят у листопаді проведе кілька акцій для глядачів

Національна телекомпанія України (НТКУ) проведе в листопаді низку акцій для телеглядачів, присвячених історії українського телебачення і телевізійним святам, що відзначаються в листопаді. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Зокрема, НТКУ планує показати людям раритетні фото створення та становлення українського телебачення. Світлини публікуватимуть упродовж місяця на офіційній сторінці Першого Національного у мережі Facebook.

 

Більшість фотографій постійно представлені в експозиціях єдиного в країні Музею телебачення, що знаходиться на вул. Мельникова, 42. Щоб потрапити на екскурсію, треба написати у Facebook або на електронну пошту: pr@ntu.ua.

 

Крім того, телекомпанія оголошує конкурс серед телеглядачів і пропонує всім охочим згадати традицію написання листів. Писати можна про свої улюблені програми з дитинства, чи історії про окремих телеведучих. Листи треба надсилати за адресою: 04052, місто Київ, Мельникова, 42. Найкращі історії обіцяють опублікувати на сайті НТКУ та сторінках у соцмережах, а автори листів отримають подарунки від телеканалу.

 

НТКУ нагадує, що 6 листопада відзначається друге народження українського телебачення. Сталося це після Другої світової війни, 6 листопада 1951 року. Саме в цей день Київський телецентр випустив фільм «Велике заграва».

 

16 листопада в Україні відзначається професійне свято - День працівників радіо, телебачення та зв'язку України. А 21 листопада Генеральна Асамблея ООН проголосила Всесвітнім днем телебачення на честь проведення першого Всесвітнього телевізійного форуму в ООН.

 

«Ще однією важливою складовою "телевізійного листопаду" є Суспільне мовлення, а точніше - процес його створення, що зараз активно відбувається. 2014 рік в Україні ознаменований появою Закону про суспільне мовлення. Тому що зараз, у час змін, наша країна потребує появи насправді незалежного телеканалу», - повідомили в НТКУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY