detector.media
05.11.2014 13:13
СТБ поки відмовився від продовження «Вагітної у 16» через високу вартість проекту
СТБ поки відмовився від продовження «Вагітної у 16» через високу вартість проекту

Телеканал СТБ наразі відмовився від продовження реаліті-шоу «Вагітна у 16» через високу вартість проекту. Про це сказав програмний директор телеканалу СТБ Сергій Назаров на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить канал СТБ.

 

«"Вагітна у 16" - це дуже хороший проект, він допомагає людям. Ми б хотіли робити новий сезон, але проблема в тому, що це шоу дуже дороге через довгий період виробництва, поки героїні переживають усі складності, а наша команда й експерти їм допомагають. Будемо сподіватися, що в наступних сезонах ми до неї повернемося», - сказав пан Назаров.

 

Нагадаємо, реаліті-шоу «Вагітна у 16» створюється за американським форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки віком від 13 до 17 років, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. Кожен епізод розповідає історію з життя мами-тінейджера - від періоду виношування малюка до перших місяців після його народження, а також про те, як його поява на світ змінила дівчину, її відносини з близькими і погляд на своє життя.

 

Перший сезон реаліті-шоу «Вагітна у 16» та пост-шоу «Доньки-матері» транслювався в ефірі СТБ в осінньому сезоні 2012 року. Загалом вийшло 14 випусків. Другий сезон виходив улітку 2014 року і складався з 12 випусків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY