detector.media
04.11.2014 15:54
11 листопада на НТН стартує третій сезон «Кримінальних справ» виробництва Film.ua
11 листопада на НТН стартує третій сезон «Кримінальних справ» виробництва Film.ua

11 листопада в ефірі каналу НТН розпочнеться показ нового третього сезону проекту «Кримінальні справи». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробництвом проекту займається продакшн-компанія Film.ua. Для третього сезону було підготовлено 65 серій, які будуть в ефірі до літа 2015 року. Тривалість кожної серії - 45 хвилин.

 

Програма виходитиме на телеканалі НТН з вівторка по четвер о 12:10.

 

«У новому сезоні проект виходить за межі судового засідання! Відтепер глядачі побачать найцікавіше - як відбувається слідство та проводиться судмедекспертиза, стануть свідками допитів та, завдяки відтворенню події, дізнаються, що насправді сталося. У нових серіях "Кримінальних справ" ще більше таємниць та інтриг, розкриття злочинних схем та попередження нових правопорушень. Вбивства, пограбування, організовані розбої, торгівля наркотиками - правосуддя не мине жоден злочинець!», - анонсує прес-служба.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі НТН, судді, адвокати та прокурори в проекті - це реальні практикуючі юристи, справжніми є й факти в сценаріях епізодів «Кримінальних справ». «Всі історії створені на основі реальних подій. Однак імена та прізвища героїв, звичайно, замінені», - розповіли в прес-службі.

 

Вперше «Кримінальні справи» з'явилися в ефірі НТН у березні 2010 року. Другий сезон ішов на НТН протягом 2012 року. У перерві між виходом нових серій на телеканалі НТН показували повтори випусків першого та другого сезонів.

 

Нагадаємо, 16 листопада в ефірі телеканалу НТН відбудеться прем'єра проекту «Злочин і чари», в якому висвітлюватиметься містичні епізоди кримінальної хроніки XVII - XIX століть. Поки що вийде тільки одна програма, але не виключено, що буде створено цикл.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY