detector.media
04.11.2014 13:58
16 листопада на НТН вийде містичний проект власного виробництва «Злочин і чари»
16 листопада на НТН вийде містичний проект власного виробництва «Злочин і чари»

16 листопада в ефірі телеканалу НТН відбудеться прем'єра проекту «Злочин і чари», в якому висвітлюватиметься містичні епізоди кримінальної хроніки XVII - XIX століть. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Суди над відьмами і відьмаками, розслідування вбивств, скоєних упирями і вовкулаками. Реальність і легенди переплітаються в історіях про чорних магів, привидів і мерців, які сторіччями жахали жителів українських земель», - анонсує програму прес-служба.

 

«Злочин і чари» - проект власного виробництва телеканалу. Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі НТН, творці проекту «Злочин і чари» вирішили в ньому об'єднати постановочні зйомки з анімацією. Наразі знято одну програму  хронометражем 20 хвилин. Вона вийде в ефір о 22:40.

 

«Це історії, які прийшли до нас з глибин віків. Історії страху і смертей, магії і злочинів, гріхів і відплати за них. Де правда, а де вигадка, зараз не скаже ніхто, але це наша історія. Для того, щоб глядач якнайбільше перейнявся містичної епохою того часу, ми створили серію коміксів, які занурюють в атмосферу сатанинських злочинів давньої України», - розповідає один з авторів проекту Сергій Кацан.

 

Зі «Злочину і чарів» глядач дізнається історію про козацького полковника Борковського. «Його блискуча кар'єра і слава переможця в багатьох кривавих битвах не обманювала тих, хто знав - улюбленець долі продав свою душу дияволу ... А коли в 1702 році в Чернігові, де панував полковник, почалися загадкові смерті людей, налякані люди звинуватили в усьому вельможу-упиря. На чорного чаклуна почали полювати, і врешті зійшлися в битві з магом», - анонсує прес-служба.

 

На каналі не виключають, що проект матиме продовження.

 

Нагадаємо, 25 жовтня о 14.00 на телеканалі НТН відбулася прем'єра екстремального тревел-шоу «Поїхали!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY