Четвер, 19 Грудня 2013

«Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть Об’єднаний Суперкубок 2014

Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» ексклюзивно у прямому ефірі покажуть усі матчі Об'єднаного Суперкубку 2014.

Турнір пройде у період зимової футбольної перерви с 30 січня по 5 лютого у Ізраїлі на стадіоні «HaMoshava» м. Петах-Тіква (Тель-Авів) за участі чемпіонів та віце-чемпіонів України і Росії:

• «Шахтар» (Україна, Донецьк);
  • «Металіст» (Україна, Харків);
  • «ЦСКА» (Росія, Москва);
  • «Зеніт» (Росія, Санкт-Петербург).

«Незважаючи на перерву у національному чемпіонаті та єврокубкових турнірах, спортивна група каналів «Медіа Група Україна» запропонує нашому телеглядачеві турнір, який однозначно стане головною подією зимового міжсезоння, - говорить директор каналів «Футбол 1» та  «Футбол 2» Олександр Денисов. - Матчі проти російських команд, це завжди, в хорошому сенсі, подразник для українських клубів, а для вболівальників такі ігри проходять з акцентом на одвічне питання, так чий же футбол краще?!».

Регламент турніру:

• 3 ігрових тури - 6 матчів.
  • За перемогу у кожному поєдинку начисляється 3 очка. Переможена команда не отримує очок.
  • У випадку нічийного результату кожна команда отримує по 1 очку, а одразу після матчу призначається серія пенальті для виявлення переможця. Команді, яка перемогла у серії пенальті, присуджується додатково 1 очко.
  • М'ячі, забиті у серії пенальті, не враховуються у підрахунку забитих/пропущених голів.
  • Переможець турніру - команда, що набрала найбільшу кількість очок.

Подробиці трансляції Об'єднаного Суперкубку 2014 уточнюються - слідкуйте за анонсами.

Довідка про канали «Футбол 1» та «Футбол 2»

Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії вболівальників.

Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» - офіційні мовники Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр. Офіційні медіа-партнери української Прем'єр-ліги (УПЛ), транслятори офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих європейських чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії, Німеччини, Франції та проекти власного виробництва.

Директор - Олександр Денисов. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» входять до медіа-холдингу «Медіа Група Україна», 100% статутного капіталу якого належить «Систем Кепітал Менеджмент». Слоган телеканалів - «Футбол більше ніж гра».

Веб-сайт: http://footballua.tv

Прес-служба телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2»

Прес-служба телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2»
Всі матеріали розділу / жанру:
Переглядів