Новинний ресурс Корреспондент.net оновив дизайн

Новинний ресурс Корреспондент.net оновив дизайн

4 Листопада 2013
3039

Новинний ресурс Корреспондент.net оновив дизайн

3039
Новинний ресурс Корреспондент.net оновив дизайн
Новинний ресурс Корреспондент.net оновив дизайн

У вівторок, 29 жовтня, читачі Корреспондент.net побачили оновлений ресурс - сайт змінив дизайн і структуру на більш зручну та сучасну.

 

Головна сторінка новинного ресурсу стала довшою, контент в розділах організований у два потоки. Архітектура сайту наразі вертикальна, а не горизонтальна, як раніше. Як пояснюють розробники, зміни покликані «змінити шаблон споживання контенту » - мотивувати користувачів читати більше і скроллити глибше, отримуючи максимальну кількість цікавої та корисної інформації.

 

Корреспондент.net став адаптивним, тобто сайт автоматично підлаштовується під дисплеї мобільних пристроїв, для яких формуються спеціальні полегшені шаблони сторінок. Серед інших нововведень: зручне меню, що випадає, нестандартна верстка розділів «Стиль життя» та «Бізнес» , вдосконалений перегляд фотографій у фотогалереях. Найближчим часом буде запущена нова версія « Я - Корреспондент», де в один розділ будуть об'єднанні блоги і читацькі фото та відео.

 

У новій версії ресурсу рекламодавці отримають більш ефективні інструменти для природної реклами - блоки зі спонсорським контентом будуть стилістично наближені до основного дизайну сайту. Завдяки цьому реклама на Корреспондент.net буде викликати більше довіри у відвідувачів і мотивувати їх активніше взаємодіяти з контентом.

 

«300 тисяч читачів щодня , 4 мільйони унікальних відвідувачів, 55 % з яких заходить на ресурс безпосередньо. Наша мета - зберегти korrespondent.net на позиції лідера найважливішого сегмента уанету - інформаційного. Оскільки українські інтернет-користувачі стають все більш вимогливими до якості контенту та формі його подачі, ми повинні не просто відповідати очікуванням аудиторії, але й задавати тон, визначати нові, сучасні стандарти задоволення попиту на інформацію в інтернеті. І новий дизайн korrespondent.net - саме такий: інноваційний, сучасний, гнучкий, насичений, але при цьому легкий і зручний», - зазначає  Надія Шаломова, директор сегмента ділових медіа UMH group, в який входить Корреспондент.net.

 

До релонч сайту в UMH group запустили рекламну кампанію «У майбутнє - з новим Корреспондент.net », для якої редакція придумала «новини майбутнього», події, які можуть статися в країні і світі в найближчі десятиліття. Видання припускає, що в 2015 році український фільм візьме Оскар, а Віктор Янукович виграє Вімблдон, а в 2022 році китайці побудують міст через Тихий океан.

 

«За ті більш ніж 13 років, що ми з вами, ми змінюємося не перший раз і далеко не в останній. Так, ми плануємо бути з вами дуже довго. Сподіваюся , ми ніколи не скажемо вам " Новин на сьогодні більше немає". Новини є завжди», - підсумовує головний редактор Корреспондент.net Юлія Мак-Гаффі.

 

Про Корреспондент.net

Корреспондент.net - найпопулярніший новинний сайт України. Вже 13 років він надає читачам оперативну та об'єктивну інформацію про найбільш важливі і цікаві події в Україні й в світі. Сайт працює 24 години на добу сім днів на тиждень. Число унікальних відвідувачів щомісяця - 4 мільйони осіб. Обсяг прямого трафіку на ресурс - 60% на місяць. Корреспондент.net - найпопулярніше українське ЗМІ в Facebook. Корреспондент.net входить до холдингу UMH group, який є лідером інтернет-ринку ЗМІ в Україні.

 

Про UMH group

UMH group є найбільш динамічною мультимедійною групою у Східній Європі. В Україні керує портфелем із понад 50 брендів з провідними позиціями на ринках інтернету, радіо та преси. У Росії входить до десятки найбільших гравців видавничого ринку. З травня 2008 року GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі. У 42 офісах компанії в Росії та Україні працює близько 4000 співпрацівників. У портфель компанії входять такі бренди, як Forbes, Vogue, «Корреспондент», «Фокус», «Теленеделя», i.ua, bigmir.net, football.ua, «Ретро FM», «Наше радіо», Europa Plus, «Авторадіо», «Аргументы и Факты», «Комсомольская правда» та ін. Додаткова інформація на сайті www.umhgroup.com, а також у соціальних мережах http://www.facebook.com/umhgroup та https://twitter.com/umhgroup.

 

Прес-служба UMH group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба UMH group
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду