17 Жовтня 2013

Матч «Баєр»-«Шахтар» – ексклюзивно в ефірі телеканалів «Україна» та «Футбол+»

У середу 23 жовтня о 21.30 телеканали «Україна» і «Футбол+» покажуть поєдинок «Баєр» (Леверкузен) - «Шахтар» (Донецьк) у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Донецький клуб продовжує свій шлях у Лізі чемпіонів. Тепер українського чемпіона чекає у гості німецький «Баєр». Чи зможуть «фармацевти» щось протиставити донецьким «гірникам»? Чи продовжить «Шахтар» безпрограшну серію у нинішній Лізі чемпіонів - дивіться у прямому ефірі на телеканалах «Україна» і «Футбол+»  23 жовтня о 21.30.

У HD-якості гру побачать абоненти «Волі» і «Viasat» на телеканалі «Футбол+», он-лайн трансляція поєдинку в інтернеті буде доступна на відеосервісі Oll.tv.

Експертний розбір гри дивіться у програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим у неділю 27 жовтня о 21.20 на каналі «Футбол» і о 23.30 на каналі «Україна».

Прес-служба каналу «Україна»

Прес-служба каналу «Україна»