«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?

«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?

26 Вересня 2013
4308

«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?

4308
«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?
«Один за 100 годин»: що важливіше – родина чи хобі?

У суботу 28 вересня об 11.00 канал «Україна» покаже черговий випуск нового ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин». Ведучі програми - Сергій Бобак та Ксенія Коваль.

 

Євген багато років займається велосипедним спортом. Для нього це - більше ніж хобі чи чергове захоплення. Велосипед - частина його життя.  І, здавалося б, це прекрасно, й активний спосіб життя може йти виключно на користь. Але справа у тому, що всі інші аспекти життя для Євгена є другорядними. Зокрема, і ремонт у власній оселі.

 

А тим часом двоє його дітей-підлітків, Ярина і Натан (15 і 13 років), живуть у кімнаті, куди навіть друзів запросити соромно. Діти також катаються на велосипедах, які теж зберігаються у дитячій кімнаті.

 

Вероніка, дружина Євгена, вже стомилася сваритись з чоловіком через ремонт. Одного разу така сварка ледь не довела подружжя до розлучення. Іноді їй навіть здається, що вона виховує трьох підлітків-велосипедистів.

 

Для Євгена зробити ремонт за 100 годин - не так вже й складно. А відсутність ремонту він мотивує відсутністю часу. Дружині каже, що зробить його лише тоді, коли стане чемпіоном на міжнародних велосипедних змаганнях. Життя подружжя теж нагадує безупинну конкуренцію за першість: у родині, у стосунках з дітьми... Найсумніше, - Вероніка і Євген не помічають цього.

 

Чи стане для родини експеримент тривалістю у 100 годин не просто пригодою і чи змінить проект відношення подружжя один до одного - дивіться у випуску ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин».

 

Дивіться ремонтно-сімейне реаліті «Один за 100 годин» кожної суботи об 11.00 на телеканалі «Україна».

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4308
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду