До зустрічі легенд українського телебачення залишився один тиждень

5 Вересня 2012
3743
5 Вересня 2012
18:24

До зустрічі легенд українського телебачення залишився один тиждень

3743
ПРЕС-РЕЛІЗ
До зустрічі легенд українського телебачення залишився один тиждень

Осінь для телевізійників - найгарячіший сезон. Всі телеканали України підготували для своїх глядачів щось нове і цікаве. Змінились не тільки програмні сітки і проморолики, змінились команди, змінились стратегії, підходи та технічні засоби. А ми для вас підготували майданчик зустрічі з легендами українського телебачення - конференцію «Телебачення як Бізнес», яка відбудеться вже через тиждень у готелі Radisson BLU.

 

Другий рік поспіль конференція «Телебачення як Бізнес» проходить у рамках масштабної події у сфері телебачення, кіно та інших медіа - KIEV MEDIA WEEK.

 

Програма конференції складається з доповідей та панельних дискусій про регулювання телевізійного мовлення, цифрове телебачення, регулювання реклами, розвиток нішевих телеканалів та ініціативи медіагруп, брендинг, нові маркетингові стратегії, спонсорство, Інтернет та перспективи розвитку нових медіа.

 

Вас чекають корисні знайомства та зустрічі з колегами, практичні поради та випробувані методи від найвпливовіших вітчизняних та закордонних медіаспеціалістів, інвесторів та аналітиків. Конференція «Телебачення як Бізнес» - це одноденна концентрація медіабізнесу в одному місці.

 

Чекаємо Вас 13 вересня 2012 року в готелі Radisson BLU (вул. Ярославів Вал 22, м. Київ) в рамках міжнародного форуму KIEV MEDIA WEEK.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду