«Телебіржа» продає рекламу на регіональному телебаченні

21 Лютого 2011
7495
21 Лютого 2011
15:17

«Телебіржа» продає рекламу на регіональному телебаченні

7495
«Телебіржа» продає рекламу на регіональному телебаченні

Як повідомлялось на початку цього року, посаду  комерційного директора «Телебіржі» посіла Ірина Соловей. Водночас був створений відділ з продажів при «Телебіржі» з метою сприяння нішевим та регіональним каналам у продажах

реклами.

 

Відділ, який очолила І. Соловей, розпочав активну співпрацю з регіональними телеканалами в напрямку залучення рекламодавців. Наразі в активі «Телебіржі» 60 регіональних телеканалів, які є ефективним каналом комунікації в усіх областях України.

 

«Телебіржа» й надалі залишається майданчиком для прямої комунікації між рекламодавцями та каналами спеціального інтересу, але сподіваємося, що наш відділ продажів збільшить об'єми рекламних надходжень на телеканали», - зазначає комерційний директор «Телебіржі» Ірина Соловей.

 

Відділ з продажів, як комерційна складова проекту, має на меті не лише активне залучення рекламодавців, але й лобіювання інтересів регіонального ТБ у переговорах з відомими брендами та рекламними агентствами, пропонуючи їм альтернативний та не менш ефективний шлях досягнення маркетингових цілей. Серед них - представники оператора мобільного зв'язку Life : ), «Сбербанку Росии», «УкрСоцБанку», БК «Столиця», «VIB банку», близько 20-ти провідних рекламних агентств. Зі слів пані Соловей, особливу цікавість потенційні рекламодавці проявляють до розміщення pr-сюжетів: «Ми беремо участь у багатьох тендерах на розміщення телевізійної реклами. Не завжди мова йде про пряму рекламу, спостерігаємо тенденцію збільшення запитів на розміщення інформаційних сюжетів в новинах регіональних  телеканалів. Ми готові ефективно задовольнити потреби в розміщенні pr- матеріалів, спонсорських проявів ще й тому, що співпрацюємо безпосередньо з рекламними службами регіональних каналів напряму, спілкуємося з керівниками та редакторами особисто».

 

Нагадаємо, Ірина Соловей близько 5 років працювала у рекламному відділі «Галицьких контрактів», у рекламних агенціях, має досвід залучення нових клієнтів. «Телебіржа» отримала ще одного досвідченого спеціаліста в галузі медіа, з допомогою якого буде посилена комерційна основа проекту.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «Телебіржі»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7495
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду