«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»

«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»

22 Вересня 2008
7216
22 Вересня 2008
09:52

«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»

7216
Якщо ви користуєтесь київським метро, то вже мали помітити на сітілайтах уздовж ескалаторів рекламу телепрограми «Гірка правда» на ТРК «Україна». Ваша Дуся теж її бачила, і дуже здивувалась, адже час виходу програми, вказаний на плакатах – п'ятниця,
«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»
«Гірка правда» підсиджує «Шустер live»

Якщо ви користуєтесь київським метро, то вже мали помітити на сітілайтах уздовж ескалаторів рекламу телепрограми «Гірка правда» на ТРК «Україна». Ваша Дуся теж її бачила, і дуже здивувалась, адже час виходу програми, вказаний на плакатах – п'ятниця, 21.30. Себто «священний час» виходу в ефір програми Савіка Шустера!

Насправді програма виходить у п'ятницю на 2 години раніше – о 19.30. Шанувальники неймовірно правдивих історій про зґвалтування мами дівчинки татом коханця брата бабусі, в яких сяють акторською майстерністю трудівники масовки Film.ua та демонструє найвищий психологічний пілотаж Людмила Ободзинська, ризикують пропустити це видовище, повіривши рекламі. У свою чергу, прийшовши на «Україну» о 21.30 і знайшовши там Шустера замість сльозливої «Гіркої правди», домогосподарки поспішать перемкнути канал. Реклама із неправильним часом, до речі, висить уже кілька днів, і знімати її, здається, ніхто не збирається. Ще б пак, за неї ж гроші плачені.

Фото надане прес-службою телеканалу ТРК «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду