Экс-журналистка Russia Today: «Это издание похоже на секту»

Экс-журналистка Russia Today: «Это издание похоже на секту»

17 Квітня 2015
2196
17 Квітня 2015
12:57

Экс-журналистка Russia Today: «Это издание похоже на секту»

2196
Бывшая журналистка Russia Today (RT) Лиз Уол рассказала, что работа этого прокремлевского канала построена на принципах тоталитарной секты. Как сообщает "Голос Америки", об особенностях RT Уол поведала в Конгрессе США.  Методы работы Russi
Экс-журналистка Russia Today: «Это издание похоже на секту»
Экс-журналистка Russia Today: «Это издание похоже на секту»

Бывшая журналистка Russia Today (RT) Лиз Уол рассказала, что работа этого прокремлевского канала построена на принципах тоталитарной секты. Как сообщает «Голос Америки», об особенностях RT Уол поведала в Конгрессе США. 

Методы работы Russia Today с аудиторией напоминают практики тоталитарной секты, где применяется психологическое воздействие для подавления, уверена Лиз Уол.

«Используя Интернет, они собирают вокруг себя людей, которые чувствуют себя отделенными от общества, дают им ощущение принадлежности к чему-то, что они чем-то отличаются. И это большая проблема, потому что это эффективно. Им удается вызвать дискуссию в Интернете, в соцсетях. То есть Интернет стал средой, где люди, которые не заслуживают доверия, но хотят прославиться, из-за дезинформации, через теории заговора привлекают огромную аудиторию», пояснила Уол.

Да, и кто тут Кровавый Пастор?

Муся

Фото: topwar.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2196
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду