На Закарпатье поглумились над Дмитрием Киселевым (ВИДЕО)

На Закарпатье поглумились над Дмитрием Киселевым (ВИДЕО)

2 Квітня 2015
5316
2 Квітня 2015
13:01

На Закарпатье поглумились над Дмитрием Киселевым (ВИДЕО)

5316
Недавно я писала вам о «Вєстях Кремля», проекте канала «24», который показался мне не слишком остроумным. А вот новый проект организации «Наша файта», в которой высмеяли Дмитрия Киселева, мне понравился. Жаль, что проект, кажется одноразовый, посвяще
На Закарпатье поглумились над Дмитрием Киселевым (ВИДЕО)
На Закарпатье поглумились над Дмитрием Киселевым (ВИДЕО)

Недавно я писала вам о «Вєстях Кремля», проекте канала «24», который показался мне не слишком остроумным. А вот новый проект организации «Наша файта», в которой высмеяли Дмитрия Киселева, мне понравился. Жаль, что проект, кажется одноразовый, посвященный вчерашнему 1 апреля.

Как сообщается в описании программы "Двести с Дмитрием Пасулевым", ее ведущим  стал «став одіозний мешканець села Вел. Ковдуші, вчитель Валеології і Правознавства - Дмітрій Пасульов», который, предварительно приняв на грудь 200 грамм, рассказывает зрителям о конфликте между селами Малые и Великие Ковдуши.


Конечно, учитывая язык, 10% шуток людям, незнакомым с диалектом, понять трудно, но мы с кузиной смеялись от души. Особенно мне приглянулась пародия на видео с участием бывшего губернатора Харьковской области Михаилом Добкиным.

 

Видео со вчерашнего дня собрало 135 тысяч просмотров.

Ваша Дуся

Фото: youtube.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду