В Украине выйдет книга Шендеровича о катастрофе в России

В Украине выйдет книга Шендеровича о катастрофе в России

25 Лютого 2015
1058
25 Лютого 2015
15:51

В Украине выйдет книга Шендеровича о катастрофе в России

1058
Нынешний год урожаен на книжные новинки от медийщиков: в Украине выйдет книга российского писателя и колумниста Виктора Шендеровича. Творение Шендеровича "Блокада мозга-2014" выпустит харьковское издательство "Виват", первая презе
В Украине выйдет книга Шендеровича о катастрофе в России
В Украине выйдет книга Шендеровича о катастрофе в России

Нынешний год урожаен на книжные новинки от медийщиков: в Украине выйдет книга российского писателя и колумниста Виктора Шендеровича. Творение Шендеровича "Блокада мозга-2014" выпустит харьковское издательство "Виват", первая презентация состоится в конце апреля на "Книжном Арсенале". Как сообщает gordonua.com, в России оптовые базы и  магазины отказались принимать книгу на продажу, так что на Родине Шендерович продает ее в интернете. 


"Эта книга – трагикомичный взгляд на катастрофу, в пучину которой все глубже погружается сегодняшняя Россия, в том числе вследствие аннексии Крыма и развязывания войны на Донбассе. Шендерович – один из немногих россиян, доверие к которому в Украине сохраняется, и я уверена, что его книга найдет здесь своего читателя", – прокомментировала гендиректор издательства "Виват" Юлия Орлова

"Блокаду мозга-2014" издадут стартовым тиражом 1,5 тыс. экземпляров на русском языке. В ближайшие дни откроется акционная предпродажная подписка на книгу. 

Муся

Фото: inforesist.org, издательство "Виват"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду