Как поссорился Богдан Кутепов с Егором Чечериндой из-за Семена Семенченко

Как поссорился Богдан Кутепов с Егором Чечериндой из-за Семена Семенченко

Депутат от "Самопомичи" Семен Семенченко пришел на «Громадське ТБ» и вызвал своим поведением в редакции массу негативных откликов у моих коллег, а также главного тролля страны Игорья Мирошниченко, тоже в прошлом, журналиста: Ирина Ванников
Как поссорился Богдан Кутепов с Егором Чечериндой из-за Семена Семенченко
Как поссорился Богдан Кутепов с Егором Чечериндой из-за Семена Семенченко
8 Січ 2015
0
12924

Депутат от "Самопомичи" Семен Семенченко пришел на «Громадське ТБ» и вызвал своим поведением в редакции массу негативных откликов у моих коллег, а также главного тролля страны Игоря Мирошниченко, тоже в прошлом, журналиста:

Ирина Ванникова: «Знайомимося з новою генерацією політиків. Cultural shock ... Оце людина ні звідки - без біографіі, без університетів, без минулого. Яку уяву він може мати про наше майбутнє, якщо ми не маємо жодноі уяви про його минуле. Вітаю із набором цих персонажів всіх нас, а головно - журналістів. 
PS що знакового у наркомівському імені "Семен Семенченко" знайшов цей украінський патріот?»

Игорь Мирошниченко: «Хто не був знайомий з дАнєцкім бидлом, прошу не плутати з порядними українцями зі Сходу, - можете познайомитись. Вершина хамства! Це вся Самопоміч така у спілкуванні? 
Садовий, що протягнув Костю Грішина в Раду, вочевидь має чи відхреститися від такого члЄна каманди і вигнати його з фракції втришия, чи розділити манеру поведінки й поводитись аналогічно».

Ирина Ромалийская: «Семенченко на Громадському или история о том, как герой постепенно становится антигероем. В эфире ведет себя как разбалованный маленький мальчик, который считает, что его обидели - это если стараться очень мягко формулировать)».

Хотя некоторые журналисты все-таки похвалили героя- и пожурили Христину Бондаренко, разговаривавшую с Семенченков в эфире:

Егор Чечеринда: «Передивився ефір Семена Семенченка на Громадському... Нардеп виглядав дуже переконливо... журналіст - не завжди... дуже шаную Христину Бондаренко, але до такого розлогого інтерв'ю треба справді готуватися ретельніше... хочеш загнати політика в кут? - май під рукою усі його цитати, чи цитати його побратимів про нього, з вказуванням джерела, дати, обставин, коли все це прозвучало... дуже здивувало включення ватного "телеглядача" з Севастополя, який захотів всіх повчити уму-розуму, або іншого "телеглядача" чомусь з Німеччини... але апофеозом журналістського "інтерв'ю" стала несподівана поява у студіі ще одного співрозмовника - Романа Скрипіна, який сказав, що "просто був на роботі", тому і зайшов в кадр. Скрипін відразу ж чомусь звинуватив Семенченка у хамстві, після чого депутат привітав усіх з Різдвом, зняв мікрофон і дочасно пішов геть зі студіі... і найцікавіше те, що я особисто зробив би так само на його місці... маю багато претензій до Семенченка як до політика, але у цій ситуаціі він виглядав значно краще та суттєво тактовніше за "світоча сучасноі журналістськоі думки" Романа Скрипіна...»

Егору, как обычно эмоционально, ответил сотрудник «Громадьского ТБ» Богдан Кутепов, заодно отбросив в сторону обвинения в «заказе» Семенченко на «Громадськом»:

«Є така підстилка жуліка Колі Княжицького - Єгор Чечеринда. Нажаль, він не прочитає напряму цей пост. Десь рік тому він мене забанив, коли йому дали номінацію журналіст року за версією продажної премії Людина Року, і я троллив його трошки. А шкода, шо не прочитає. З усієї їхньої компашки рейдерів мене здається ше тільки екс-дірєктор ТВі (бггг) Тьома Шевченко не видалив з друзів, мазохіст. Ну не важно. Він чи хто там має доступ до Чічі, передайте йому, шо замість дивитись ефіри Семена на Громадському, хай свою програмку знімає, бо я включив випадково Еспресо - і шо бачу: Чечеринда і його авторська програма "Година Че" в повторі від 26 грудня. Підсумки тижня... А нічого, шо вже 7 січня?

І по Семенченку. На фото він - на Майдані, оце таким він і приходив у студію Громадського. Так ми всі його бачили ще рік тому. Він вирішив натягти перед ефіром балаклаву і звукореж його зненавидів. Потім він довго вигадував яким ім'ям його титрувати. На ходу вигадали Семена Семенченка. Тепер він політик. Все, крапка. Ніякий він не комбат, як, скажімо, і Мустафа більше не журналіст, а Порошенко більше не бізнесмен. Багато питань, які ставила Христина Бондаренко - на поверхні, вони гуляють фейсбуками не один тиждень. Семен би мав підготуватись і як політик реагувати виважено на ще більш гострі питання. А він ще більше питань залишив після ефіру. Тепер вони є і в мене, хоча раніше я ставився до його персони нейтрально. Мутний він, от шо. Щодо діда з Севастополя, який додзвонився скайпом - ну сорі, так вийшло. Почитайте головреда УП Севгіль Мусаєву-Боровик, вона правильні претензії до Семенченка озвучила. А ще гляньте на фб Грішина (нашого Сергія Грішина, а не Семенченка-Грішина), де він описав прекрасну історію, як один псевдо-волонтер, потрапивши до нас в ефір, оформив для себе комфортні псевдо-дзвінки скайпом і як він спалився, коли в ефірі був уже Скрипка, а питання йому й далі ставили боти Нагорного...
І останнє.

Репутація - це все, що ми маємо. Ім'я - це весь наш капітал. На відміну від Еспресо, наш власник не дрібний жулік і зарплати нам платять не з партійної каси, тому ви не бачите в ефірі в нас Авакова. До нього є мільйон запитань, але він іде на ефір до свого корєша з Народного фронту Княжицького, який ставить лише комфортні. На відміну від 112-го каналу, який досі чи то Захарченків, чи то напряму вже кремлівський, нас утримують наші глядачі. Фак! Я сам у це не вірив! Але це дійсно працює! Звичайні люди, хто по скільки може, платять мені й десяткам моїх колег зарплати, оренду за офіс і так далі. Є всі платіжки! Це справді Громадське: наші власники - не грошові мішки, а глядачі. Ми не можемо собі дозволити підняти сигнал на супутник, як 112-й та Еспресо, це дуже дорого. І гаманці наших глядачів не такі товсті, як Яценюківських касирів і в Сім'ї Януковича. Але джинсувати зате ми теж не можемо апріорі. Ми експериментуємо, розвиваємось, змінюємось - і радимося з нашими власниками: з вами. Не все ідеально, звісно. Але все ідеально чесно! Взявши хоч копійку "зліва", ми втратимо все. Політичне замовлення, Семен Семенченко? Від кого!?».

В общем, видно, что журналисты обиделись на Семенченко, а он, судя по его ответам, на них.  Ну еще и друг на друга все обиделись.

Ваша Муся

Фото: youtube.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В ночь с 24 на 25 октября, когда страна готовилась к выборам, кто-то коварно пытался взломать контроллеры доменов во внутренних сетях трех телевизионных групп Украины: StarLightMedia, Медиа Группы Украина и Inter Media Group, сообщает inter.ua. «В р
27 Жов 2015 18:25
2 284
ДУСЯ
На сайте ukroleaks.com анонимными хакерами выложены скрины переписки якобы пресс-секретаря министра внутренних дел и собственно министра, а также его помощника Антона Геращенко. Несмотря на довольно язвительные комментарии хакеров под опубликованным
27 Жов 2015 17:04
9 379
ДУСЯ
Ведущая «ТСН» Соломия Витвицкая и известная писательница и журналистка Ирэна Карпа сегодняшний день провели в инвалидных креслах, сообщает 1plus1.ua. Таким образом  они хотели понять, как чувствуют себя люди с ограниченными возможностями в не приспос
27 Жов 2015 16:10
3 132
ДУСЯ
Вчера на границе Афганистана и Пакистана произошло землетрясение магнитудой 7,5. По последним данным, от него пострадали более 200 человек. Стихия разрушила целые районы в Афганистане, Пакистане и Индии. Однако подземные толчки ощущалиь также и в Кир
27 Жов 2015 15:31
2 281
ДУСЯ
Ведущая «Орла и Решки» на канале «Интер» Регина Тодоренко отправится в кругосветное путешествие на целых 10 месяцев, сообщает kp.ua. В декабре телеведущая, вместе с командой трэвел-шоу (в количестве 8 человек)  отправится по 37-ми странам и 45-ти гор
27 Жов 2015 14:51
3 341
ДУСЯ
Результаты выборов местных властей волнуют умы лидеров мнений. Например, Зоя Казанжи ответила в своем фейсбуке, от которого планировала отказаться, всем тем, кто недоволен результатами выборов и самими избирателями: «А почему вы решили, что Кернес
27 Жов 2015 12:49
4 059
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду