Журналисты-кандидаты в ВР объединились ради победы в мажоритарных округах

Журналисты-кандидаты в ВР объединились ради победы в мажоритарных округах

8 Жовтня 2014
1484
8 Жовтня 2014
14:03

Журналисты-кандидаты в ВР объединились ради победы в мажоритарных округах

1484
Бывший журналист, а ныне кандидат в депутаты от партии Порошенко Мустафа Найем в своем фейсбуке выложил обращение ко всем «политсилам Евромайдана» с призывом объединиться в борьбе против врагов - в  том числе, против нутренних врагов, представляющих
Журналисты-кандидаты в ВР объединились ради победы в мажоритарных округах
Журналисты-кандидаты в ВР объединились ради победы в мажоритарных округах

Бывший журналист, а ныне кандидат в депутаты от партии Порошенко Мустафа Найем в своем фейсбуке выложил обращение ко всем «политсилам Евромайдана» с призывом объединиться в борьбе против врагов - в  том числе, против внутренних врагов, представляющих эти самые политсилы в мажоритарных округах. Об Найем этом написал в своем фейсбуке:

«В общем так. У нас у всех огромное количество претензий по кандидатам в отдельных мажоритарных округах. Перечислять не буду, мне они также неприятны как вам и там не один кандидат в том числе и от нашего блока. Мы долго спорили, дискутировали и пришли к единому мнению: мы призываем наши штабы объединиться против одиозных претендентов и поддержать единого кандидата на тех округах, где баллотируются одиозные политики. Теперь это общая ответственность. И я лично готов приложить все усилия на любом округе, чтобы обеспечить реализацию этого решения.

Такое решение поддержали 13 кандидатов:

Сергей Высоцкий , "Народний фронт"
Василий Гацко, "Демократичний Альянс"
Светлана Залищук , "Блок Петра Порошенка"
Иван Крулько, "Батьківщина"
Мустафа Найєм, "Блок Петра Порошенка"
Сергей Лещенко, "Блок Петра Порошенка"
Игорь Луценко, "Батьківщина"
Алекс Рябчин, "Батьківщина"
Наталка Соколенко, "Демократичний Альянс"
Виктория Сюмар, "Народний фронт"
Александр Черненко, "Блок Петра Порошенка"
Андрей Шевченко, "Батьківщина"
Алена Шкрум, "Батьківщина"

ТЕКСТ НИЖЕ:

"Молоді політики закликають партії узгодити кандидатів від демократичних сил в одномандатних округах

Ми, представники громадянського суспільства та молоді політики, які балотуються до парламенту від різних партій, закликаємо політичні сили Євромайдану розпочати процес узгодження кандидатів в одномандатних виборчих округах з тим, аби не допустити проходження в Верховну Раду корупціонерів, представників старого режиму та сепаратистів.

Досвід 2012 року показав, що протистояння між представниками демократичного табору часто призводить до перемоги негідника.

В умовах війни суспільство чекає на єдність проєвропейських партій, які хочуть сформувати демократичну більшість у новій Раді.

Ми маємо забезпечити швидке ухвалення нагальних європейських реформ, за які виступив український народ. Новому парламенту доведеться ухвалювати складні рішення. І політикум зможе заручитися підтримкою суспільства лише за умови єдиного бачення та рішучих спільних дій.

Вважаємо, що узгоджених кандидатів слід обирати, керуючись репутацією кандидатів, їхнім внеском у демократичні зміни в країні, а також їхньою відданістю спільним цінностям наших політичних сил - європейський вибір, права людини, прозора влада, відкрите суспільство.

Відповідно до законодавства партії можуть відкликати своїх кандидатів до 13 жовтня включно. Ми закликаємо керівництво партій Євромайдану до цього терміну визначитися із підтримкою узгоджених кандидатів у депутати - із максимальним залученням громадськості, на засадах партнерства і чесної конкуренції. Вважаємо критично важливим такий підхід у тих округах, де до Верховної Ради намагаються потрапити одіозні кандидати, заплямовані корупцією, сепаратизмом та ущемленням прав людини.

Такий крок демократичних сил забезпечить "безпеку, справедливість та оновлення", і на на ділі доведе, що прийшов "час єднатися", що прийшла "сильна команда для складних часів", і є всі шанси, що "Україна переможе".

Мне особенно понравился эффектный конец, объединивший лозунги партий, - видно, что писали профессионалы. Теперь хоть  прокламации будет интересно читать.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду