Меладзе показал свою взрослую дочь (ФОТО)

Меладзе показал свою взрослую дочь (ФОТО)

5 Серпня 2013
4828
5 Серпня 2013
12:45

Меладзе показал свою взрослую дочь (ФОТО)

4828
Обожаем с сестричкой рассматривать фото детей знаменитостей. Вот, например, Инга, 22-летняя дочь Валерия Меладзе, настоящая красотка. Девушка приехала в Юрмалу на фестиваль «Новая волна», поддержать звездного папу, рассказывает viva.ua.   Журна
Меладзе показал свою взрослую дочь (ФОТО)
Меладзе показал свою взрослую дочь (ФОТО)

Обожаем с сестричкой рассматривать фото детей знаменитостей. Вот, например, Инга, 22-летняя дочь Валерия Меладзе, настоящая красотка. Девушка приехала в Юрмалу на фестиваль «Новая волна» поддержать звездного папу, рассказывает viva.ua.  

Журналисты подметили, что барышня очень похожа на маму, бывшую жену артиста. Хотя мы с Мусей считаем, что и на папу тоже.   

Напомним, что у Меладзе есть еще и сын Костя от экс-солистки «ВИА Гры» Альбины Джанабаевой.  

Дуся  

Фото: viva.ua


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду