Розинская вызывает Полищука на дуэль

Розинская вызывает Полищука на дуэль

Ко мне в руки попали любопытные документы - два заявления Наталии Розинской: обращение к министру МВД Виталию Захарченко и заявление в прокуратуру с просьбой возбудить уголовное дело против спикера МВД Владимира Полищука. Я, разумеется, попросила
Розинская вызывает Полищука на дуэль
Розинская вызывает Полищука на дуэль
24 Трав 2012
0
3105

Ко мне в руки попали любопытные документы - два заявления Наталии Розинской: обращение к министру МВД Виталию Захарченко и заявление в прокуратуру с просьбой возбудить уголовное дело против спикера МВД Владимира Полищука. Я, разумеется, попросила Розинскую прокомментировать документы, особенно рассказать о своей уверенности в необходимости уголовного преследования спикера МВД.  

«Сьогодні вранці я прочитала фантастичну статтю на «УП» про те, що Володимир Поліщук заявив , що у слідства є чотири версії - хуліганські мотиви, помста як результат особистих стосунків, пов'язаних з професійною діяльністю потерпілої як помічника народного депутата або журналіста Національної телекомпанії. Та не видкидає версію інсценування цієї події.  

Пан Поліщук навіть не згадує про те, що я є помічником адвоката, який є адвокатом майора Мельниченка. Та ще й вважає, що я могла сама собі нанести ушкодження - чи я билася головою в під'їзді, чи я сама собі нирки відбила. Як це взагалі можливо - відомо це Володимиру Поліщуку.  

У зв'язку з його фантастичними заявами я також хочу зробити заяву. Ми з моїм адвокатом Миколою Неділько висунули інші версії:

1. Побиття пов'язано з моїм інцидентом з підрозділом «Кобра». Цю версію міліція відкидає, бо вона їм невигідна.

2. Я як помічник адвоката, який є адвокатом майора Мельниченка, ще минулого літа під час судового позову між Литвином і Мельниченком отримувала прямо в залі суду погрози на свою адресу від представника Литвина пана Селіванова, який відомий у світі юриспруденції. Вони мені казали, щоб я закрила рота, не гавкала, а також: «Девочка, не лезь в это все, ты еще пожалеешь». З приводу цього я ще минулого літа зверталась до Васильківського райвідділу міліції, де реєструвала заяву про погрози. Міліція цю версію відкидає.

3. Версію про те, що мене побили в той самий день, коли я подала позов на самого Володимира Поліщука, міліція також відкидає.

4. Що мене було побито в той день, коли Кучма отримав повістку до Вищого спеціалізованого суду за касацією Генеральної прокуратури України, міліція також не враховує.  

Я також звернулася до Прокуратури Голосіївського району про те, щоб проти пана Володимира Поліщука, речника МВД Украини, була порушена кримінальна справа за статтею 365, «Перевищення службових повноважень».  

Тому що пан Поліщук говорив «Детектор медіа», що прокуратура має право за ст. 342 и 343 порушити проти мене кримінальну справу. А Голосіївська прокуратура станом на 22 травня, коли я писала цю заяву, не мала жодних підстав, щоб порушити проти мене будь-яку кримінальну справу, тим більше за статтею «Перешкоджання діяльності працівникам міліції чи втручання в діяльність представників міліції». Тобто пан Поліщук продовжує брехати, дезінформувати суспільство, казати, що проти мене порушені якісь міфічні кримінальні справи, у той час, коли сама прокуратура, яка розслідує ці справи, такою інформацією не володіє.

Таким чином, він тисне на мене через ЗМІ, щоб я читала поміж рядків: «Девочка, будешь рыпаться против нас, мы тебе и криминал пришьем, будь готова».  

Але я викликаю цього так званого полковника й чесного міліціонера на дуель, я дуже сумніваюсь, що в нього щось залишилось від джентльмена та чоловіка, але все одно викликаю його на дуель, яка відбудеться в Печерському районному суді, а дату і час призначить справедлива суддя Волкова».  

Телеведущая также заявила, что она очень надеется, что сможет высказать свои претензии относительно работы сотрудников внутренних органов лично министру Захарченко. Но, по ее информации, ни один гражданин Украины, записавшийся на прием к министру, не был принят лично господином Захарченко.  

 

Ваша Муся    

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
В ночь с 24 на 25 октября, когда страна готовилась к выборам, кто-то коварно пытался взломать контроллеры доменов во внутренних сетях трех телевизионных групп Украины: StarLightMedia, Медиа Группы Украина и Inter Media Group, сообщает inter.ua. «В р
27 Жов 2015 18:25
2 276
ДУСЯ
На сайте ukroleaks.com анонимными хакерами выложены скрины переписки якобы пресс-секретаря министра внутренних дел и собственно министра, а также его помощника Антона Геращенко. Несмотря на довольно язвительные комментарии хакеров под опубликованным
27 Жов 2015 17:04
9 374
ДУСЯ
Ведущая «ТСН» Соломия Витвицкая и известная писательница и журналистка Ирэна Карпа сегодняшний день провели в инвалидных креслах, сообщает 1plus1.ua. Таким образом  они хотели понять, как чувствуют себя люди с ограниченными возможностями в не приспос
27 Жов 2015 16:10
3 127
ДУСЯ
Вчера на границе Афганистана и Пакистана произошло землетрясение магнитудой 7,5. По последним данным, от него пострадали более 200 человек. Стихия разрушила целые районы в Афганистане, Пакистане и Индии. Однако подземные толчки ощущалиь также и в Кир
27 Жов 2015 15:31
2 278
ДУСЯ
Ведущая «Орла и Решки» на канале «Интер» Регина Тодоренко отправится в кругосветное путешествие на целых 10 месяцев, сообщает kp.ua. В декабре телеведущая, вместе с командой трэвел-шоу (в количестве 8 человек)  отправится по 37-ми странам и 45-ти гор
27 Жов 2015 14:51
3 338
ДУСЯ
Результаты выборов местных властей волнуют умы лидеров мнений. Например, Зоя Казанжи ответила в своем фейсбуке, от которого планировала отказаться, всем тем, кто недоволен результатами выборов и самими избирателями: «А почему вы решили, что Кернес
27 Жов 2015 12:49
4 056
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду