Маричка Падалко приятно удивила мужа Егора Соболева

Маричка Падалко приятно удивила мужа Егора Соболева

10 Травня 2012
13240
10 Травня 2012
12:08

Маричка Падалко приятно удивила мужа Егора Соболева

13240
Журналист Егор Соболев очень любит свою жену - и мы с Мусей его за это дополнительно уважаем. Но рассказать вам хотели вовсе не о чувствах Соболева, или не только о них. Выяснилось, что расследования в этой многодетной семье проводит не только Ег
Маричка Падалко приятно удивила мужа Егора Соболева
Маричка Падалко приятно удивила мужа Егора Соболева

Журналист Егор Соболев очень любит свою жену - и мы с Мусей его за это дополнительно уважаем. Но рассказать вам хотели вовсе не о чувствах Соболева, или не только о них. Выяснилось, что расследования в этой многодетной семье проводит не только Егор, но и его жена Маричка Падалко:

«Я захоплююся своєю Марусею, - написал он в «Фейсбуке». - Вночі вкрали половину огорожі навколо дитячого майданчика біля нашого будинку. Оскільки це той самий майданчик, де міліція хоче побудувати багатоповерхівку і повернення якого громаді увійшло в наші вимоги після захоплення кабінету голови КМДА, ми у дворі захвилювалися. Один сусід навіть висунув версію, що паркан тихенько демонтують забудовники - щоб потім вночі знести сам майданчик та почати рити котлован. (Забудовники таке можуть.)

До чого тут Марічка Падалко? А вона знайшла огорожу. З'ясувала, де найближчий пункт прийому металобрухту, пішла туди і застукала уліку на місці. Усі секції. Згідно її розповіді, керівники пункту прийому засоромилися та запропонували влаштувати побиття п'янички, який туди приніс здобич. Маруся сказала його не чіпати, натомість огорожу берегти, поки домовлятимемося з ЖЕКом чи сусідами про його повторне встановлення.

А я думав, що це я очолюю бюро розслідувань і займаюся громадськими справами...
А, і все це вона встигла за півдня. Ну, й нагодувала трьох дітей, відвела в садочок, з'їздила на зйомки - коротше, різні жіночі дрібнички ще встигла. Я за цей час встиг видрихнутися, дати цінні вказівки журналістам «Свідомо» і сходити на мітинг до офіса Януковича. Це ж ми, чоловіки, робимо всі великі звершення на світі, правда ж?»

Вот они какие, настоящие мужчины: публично подвергают себя критике ради прекрасной дамы.

Ваша растроганная Дуся

.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду