Андрей Кравчук в прямом эфире М1 устроил стриптиз

Андрей Кравчук в прямом эфире М1 устроил стриптиз

7 Березня 2012
3719
7 Березня 2012
16:02

Андрей Кравчук в прямом эфире М1 устроил стриптиз

3719
Я всегда знала, что певец Андрей Кравчук озорник и мастер пиара. Но то, что он устроил в прямом эфире программы Guten Morgen на канале М1, даже меня в краску вогнало.  Дело в том, что Андрюша презентовал свою совершенно новую песню. Ну, видать, ре
Андрей Кравчук в прямом эфире М1 устроил стриптиз
Андрей Кравчук в прямом эфире М1 устроил стриптиз

Я всегда знала, что певец Андрей Кравчук озорник и мастер пиара. Но то, что он устроил в прямом эфире программы Guten Morgen на канале М1, даже меня в краску вогнало. Дело в том, что Андрюша презентовал свою совершенно новую песню «Победим!». Ну, видать, решил сделать так, чтобы всем надолго запомнилось. И во время исполнения своего будущего хита сначала вытащил ремень из пояса джинсов, затем снял рубашку, расстегнул ширинку... Ведущие в студии только ахнули: «Андрюша! Нашу же программу дети смотрят!..» И только это вовремя сказанное замечание остановило окончательное развращение малолетней аудитории.

Ну, в общем, как все было, можете сами посмотреть по этой ссылке.

Дуся

Фото: viva.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду