Сегодня Александр Кривошапко празднует День рождения

Сегодня Александр Кривошапко празднует День рождения

19 Січня 2012
7910
19 Січня 2012
13:41

Сегодня Александр Кривошапко празднует День рождения

7910
Дорогой и горячо любимый всеми нами (мной, Мусей, гаишниками, теми, кто разбирается в маргинальной лексике, и наивными поклонницами) Сашенька Кривошапко! Мы с сестрой от всей души и желчного пузыря поздравляем тебя с Днем рождения. Мы понимаем, к
Сегодня Александр Кривошапко празднует День рождения
Сегодня Александр Кривошапко празднует День рождения

Дорогой и горячо любимый всеми нами (мной, Мусей, гаишниками, теми, кто разбирается в маргинальной лексике, и наивными поклонницами) Сашенька Кривошапко! Мы с сестрой от всей души и желчного пузыря поздравляем тебя с Днем рождения.

Мы понимаем, как нелегко тебе в этом жестоком мире шоу-бизнеса, а посему обещаем тщательно способствовать твоему незамысловатому скандальному пиару, путем выливания свежей грязи на твою светлую голову. Не сочти за грубость, сочти за помощь!

Ты самая звездатая звезда из всех звездистых, ты звездил, звездишь и, по всей видимости, еще будешь звездеть... Спасибо тебе, дорогой, за то, что ты у нас есть. Без тебя наши светлые будни были бы слишком безоблачными, телевидение - чересчур культурным, а всевозможные проекты - непредсказуемыми сверх меры.

Целуем твои надутые от важности щечки и желаем всего самого скандального, чтоб, не дай бог, не забыли про тебя телезрители!

Твои любимые Дуся и Муся

Фото mynews-in.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7910
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду