19 лютого – безкоштовний тренінг для журналістів з економічної тематики

15 Лютого 2013
4815
15 Лютого 2013
11:36

19 лютого – безкоштовний тренінг для журналістів з економічної тематики

4815
19 лютого – безкоштовний тренінг для журналістів з економічної тематики

19 лютого 2013 року Незалежна асоціація банків України (НАБУ) і німецький банк розвитку KfW за підтримки ГО «Детектор медіа» організовують робочу зустріч з журналістами в рамках проекту «Фінансова грамотність».

 

Мета заходу - надати учасникам інформацію про рівень фінансової грамотності населення України; висвітлити міжнародний досвід реалізації проектів підвищення фінансової грамотності населення; сформувати єдине розуміння проблематики питання; ознайомити учасників заходу зі спільним Проектом НАБУ і KFW «Підвищення фінансової грамотності населення України», а також надати концепцію реалізації проекту.

 

Дата: 19 лютого (вівторок)

 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 72, 3 під'їзд, поверх 3, офіс 6.

 

Час: 10:00 - 13:00*

*11:30-11:45 - кава-брейк;

*13:00-14:00 - фуршет.

 

Програма:

  • Розуміння питання «Фінансової грамотності».
  • Світова практика і досвід інших країн щодо здійснення проектів підвищення фінансової грамотності населення.
  • Огляд ситуації в Україні.
  • ЗМІ, як ключовий гравець поширення інформації.
  • Концепція реалізації спільного Проекту НАБУ і KfW «Підвищення фінансової грамотності населення України».



Спікери:

 

Хольгер Віфель, представник консалтингової компанії Internationale Projekt Consult GmbH (IPC), координатор проектів в Україні.

 

Олена Федак, старший банківський консультант консалтингової компанії Internationale Projekt Consult GmbH (IPC). Фінансовий радник. Тренер. Практичний досвід у банківському секторі понад 13 років.

 

Олена Жмур, банківський радник консалтингової компанії Internationale Projekt Consult GmbH (IPC). Координатор освітніх проектів. Тренер. Практичний досвід у банківському секторі понад 7 років.

 

Модератор: Руслан Чорний, газета «КоммерсантЪ-Украина».

 

Акредитація обов'язкова!

 

З питань акредитації звертатись до Юлії Зелінської, ГО «Детектор медіа»: тел.: 098-446-61-95, E-mail: zelin.tk@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ГО «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду