24 січня - квартирник Павла Ігнатьєва в Бабуїні*

21 Січня 2013
1332
21 Січня 2013
12:52

24 січня - квартирник Павла Ігнатьєва в Бабуїні*

1332
24 січня - квартирник Павла Ігнатьєва в Бабуїні*

24 січня о 20.00, в Бабуїні (вул. Симона Петлюри 10, ст.м. Університет) відбудеться квартирник Павла Ігнатьєва.

«* Квартирник дуже зручне слово, тому що викликає, у людини яка його чує, цілком конкретні асоціації: затишок, музика, спілкування. Квартирник - це маленький концерт, де важливий не тільки виконавець, але і кожен слухач, який, так би мовити, одномоментно, разом з музикантом створює ту, чи іншу атмосферу і взаємодія виходить чесніше, без штучно створених рамок.

 

Як не крути, а Бабуїн, не великий клуб, можна сказати навіть домашній.

 

Тому ідея KVARTIRNIKіv, народилася природно і сама собою.

 

Двічі на місяць, по четвергах, у рамках новоствореного затишку маємо можливість слухати прекрасну музику в дивовижному виконанні Павла Ігнатьєва, який вже не один рік балує Бабуїн своєю присутністю.

 

Павло Ігнатьєв грає авторську щиру музику на стику класичної та джазової традицій. Він відомий у Києві по регулярним виступам в арт-клубах, а також спільними роботами з групою Бумбокс, Сергієм Бабкіним, гітаристом Геннадієм Бондарем.

 

Тепер Павло сподівається донести свою творчість до більшої кількості людей.

 

Ось що він сам Паша розповідає про себе:

«Мої перші кроки, перші успіхи, перші відкриття, - все супроводжувалося звуками музики. Напевно, тому батьки вирішили, що ці здібності необхідно розвивати. Спочатку мене взяли в Київську музичну школу № 5, потім була Одеська музична школа ім. Столярського. Але все ж більшу частину свого дитинства я провів у Києві, навчаючись у середній спеціальній школі ім. М. В. Лисенка.

Після двох років навчання в Київській державній консерваторії, на факультеті «спеціальне фортепіано» з'явилася можливість побачити світ. Шандор Вег запросив мене до Кракова в «Моцартівське академію» камерної та оркестрової класичної музики. Потім пройшов курс на джазовому факультеті в Ганноверській вищій школі, курси спеціального фортепіано професора Д. Башкірова «Моцартеум» і курси спеціального фортепіано професора Альфонса Контарського в Sommerakademie der Hochschule Mozarteum (Зальцбург). Пізніше, в 1993 році я брав участь у джазовому фестивалі у Вільнюсі (Литва), і в фестивалі сучасної класичної та камерної музики Гідона Кремера «Кремерата», м. Локенхауз, Австрія (1994 р.).

З 1994 року я почав свою концертну діяльність. Спочатку мене почув Краків, потім я працював піаністом в Grand Hotel "MARITIM" в Ганновері. У 1998 році я повернувся в Україну, додому. В даний момент все відбувається вдома - в Києві! Але... » - повідомляють організатори.

 

Офіційний сайт:

http://www.pavelignatyev.com/

 

Вхід: 50 грн.

 

Тел. +38 050 356 33 26

 

*«Детектор медіа» інформаційний партнер.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1332
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду