22-23 жовтня - семінар-практикум «Як створити сучасну шкільну газету»

17 Жовтня 2012
3611
17 Жовтня 2012
12:55

22-23 жовтня - семінар-практикум «Як створити сучасну шкільну газету»

3611
22-23 жовтня - семінар-практикум «Як створити сучасну шкільну газету»

Академія Української преси в партнерстві з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Дніпропетровським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проводять 22-23 жовтня 2012 р. (у приміщенні Дніпропетровського ОІППО за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, 70) для викладачів середньої школи - медіа педагогів Запорізької та Дніпропетровської областей семінар-практикум «Як створити сучасну шкільну газету».

 

Медіа-тренер Сергій Чернявський - член Ради директорів Української асоціації видавців періодичної преси.

 

З програмою семінару Ви можете ознайомитися на сторінці АУП http://www.aup.com.ua/

 

Проведення семінару  стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та програму «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк.

 

Всі думки, що були висловлені під час заходу, не обов'язково відображають точку зору USAID та Інтерньюз Нетворк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду