18 вересня - вебінар «Досвід використання нових медіа для організації висвітлення виборів у країнах-сусідах та на Заході

17 Вересня 2012
3776
17 Вересня 2012
12:08

18 вересня - вебінар «Досвід використання нових медіа для організації висвітлення виборів у країнах-сусідах та на Заході

3776
18 вересня - вебінар «Досвід використання нових медіа для організації висвітлення виборів у країнах-сусідах та на Заході

18 вересня о 14.00 відбудеться вебінар «Досвід використання нових медіа для організації висвітлення виборів у країнах-сусідах та на Заході»

Доповідач: Олег Хоменок - старший радник з питань друкованих ЗМІ Internews Network, медіа-тренер.

Є сертифікованим медіа-консультантом та тренером з журналістики з багаторічним досвідом у медіа-галузі, автором кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці та регіональним координатором міжнародного проекту SCOOP (Данія) з підтримки журналістських розслідувань. Працював журналістом та редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа у 1997 році і радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа з 2005 року.

 

Цільова аудиторія: журналісти.

 

Програма вебінару: 

  1. Висвітлення очікувань виборців за допомогою нових медіа.

  2. Інформація про попередню діяльність кандидатів онлайн.

  3. День виборів за допомогою нових медіа: голосування, порушення, попередні результати.

  4. Результати виборів.

 

Тривалість вебінару: 1,5-2 години

 


Участь у вебінарі безкоштовна. Для участі у вебінарі необхідно: мати комп'ютер (ноутбук) з якісним інтернетом, колонки (навушники).

 


Реєстрація:  для участі у вебінарі необхідно заповнити онлайн-анкету до 18 вересня 2012 року (до 13.00 години).

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду